Nongnooch Garden Pattaya toivottaa tervetulleeksi kaksi uutta norsunvauvaa

KUVA: ข่าวคนชล

Pattaya -

Nongnooch Garden Pattaya toivotti kaksi uutta norsunpoikaa tervetulleeksi perinteisellä seremonialla.

Ensimmäinen vasikka, "Phang Wara Pim", syntyi 14-vuotiaalle äidille "Phang Wan Wisa" ja 15-vuotiaalle isälle "Phang Pon Chai" Nongnooch Garden Pattayassa 3. syyskuuta. , 2022, kun taas toinen vasikka, "Phang Manoch", syntyi äidille "Phang Rattathammanoon" (9) ja isälle "Phang Ply Mai" (21).

KUVA: ข่าวคนชล
KUVA: ข่าวคนชล

Eläinlääkäreiden mukaan he molemmat olivat terveitä ja vahvoja, ja heidät toivotettiin lämpimästi tervetulleeksi Nongnooch Pattaya Gardeniin perinteiseen seremoniaan, jota johti kunnioitettu munkki "Phrakhru Kasem Kittisopon", joka siunasi heidät onnellisilla elämällä.

KUVA: ข่าวคนชล

Nongnooch Pattaya Garden hoitaa tällä hetkellä 57 norsua, joista Phang Wara Pim ja Phang Manoch ovat vuoden 2022 kaksi ensimmäistä vasikkaa. Kaikki ovat hyvässä kunnossa ja odottavat matkailijoiden vierailuja.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.