Kaksi asiakasta kuoliaaksi puukottunut salonkiomistaja huonosta hiustenleikkauksesta johtuvasta valituksesta myönsi Pathum Thanin oikeuden takuita maanantaina

Pathum Thani -

Salon omistaja jonka väitetään puukottavan kaksi asiakasta kuoliaaksi sunnuntaina hänelle myönnettiin takuita maanantaina 22. elokuuta 500,000 XNUMX bahtia, mutta hänen täytyi liittää sähköisen valvontarannekkeen (EM) rannerengas.

50-vuotias omistaja Lek vietiin Pathum Thanin oikeuteen aamulla pidätyskäsittelyyn thaimaalaisen pariskunnan väitetystä murhasta. Pak Khlong Rangsitin piirin poliisin mukaan Lek tunnusti rikoksen puukottaneensa naisasiakasta ennen kuin hyökkäsi tämän miehen kimppuun.

Hänen kerrottiin pakenevan paikalta moottoripyörällään ja palanneen kotiin ennen kuin pyysi vaimoaan ottamaan yhteyttä poliisiin ja kertomaan, että hän halusi antautua tapahtumayönä.

Lek kuitenkin kiistää leikkauksensa huonosti.

Maanantai-iltapäivällä paikalle saapuneet 20-vuotias miniä ja 7-vuotias tytär saapuivat poliisiasemalle hakemaan vanhempiensa puhelimia ja tavaroita poliisilta. Tytär kertoi viranomaisille, että hänen äitinsä valitti aiemmin Lekille hiuksistaan ​​250 bahtin hiustenleikkauksen jälkeen ja sanoi, että ne olivat liian lyhyet.

Kaksoismurha tapahtui sen jälkeen, kun Lekin ja pariskunnan välinen riita salongissa kärjistyi 7-vuotiaan tyttären edessä, ja pariskunta uhkasi oikeustoimilla. Tämä uhkaus raivostutti Lekin, joka sitten hyökkäsi ja tappoi pariskunnan veitsellä.

Kello 3 alkaen salongin omistajalle myönnettiin takuita 30 500,000 bahtin takauksella sillä ehdolla, että EM-rannerengas on oltava kiinnitettynä koko ajan. Lek kieltäytyi puhumasta paikallisille toimittajille.

Kuva: Thairath

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.