Salonin omistaja antautui Pathum Thanin poliisille puukotettuaan pariskunnan kuoliaaksi huonosta hiustenleikkauskiistasta

Pathum Thani -

Salonin omistaja, 50, on ilmoittanut itsensä Pak Khlong Rangsitin piirin poliisiasemalle puukotettuaan ylimääräistä näyttelijää ja hänen miehensä kuoliaaksi salongissa, joka sijaitsee Tesco Lotus -tavaratalossa Pathum Thanissa lauantaina 20. elokuuta.

Paikallinen poliisi saapui tavarataloon saatuaan hälytyksen hyökkäyksestä lauantaina. Sieltä löydettiin kaksi thaimaalaisen pariskunnan ruumista – joiden nimet paljastettiin Nok, 41, ja Pop, 40.

Paikallisten silminnäkijöiden mukaan pariskunta tuli hoitamaan hiuksiaan kampaajalla, mutta kampaaja ei osannut tehdä kampausta haluamallaan tavalla. Joten molemmat osapuolet sopivat käyvänsä myöhemmin uudelleen korjausta varten, mutta pariskunta ei silti ollut tyytyväinen kampaukseen. Siksi he palasivat jälleen lauantaina 8-vuotiaan tyttärensä kanssa neuvottelemaan kaupan omistajan kanssa.

Neuvottelusta kerrottiin kuitenkin muodostuneen kiistaksi, kun asiakkaat väittivät haastavansa kaupan oikeuteen. Omistaja, joka myöhemmin tunnistettiin Lekiksi, kertoi tarttuneen veitseen ja puukoneen naista ennen kuin kääntyi hyökkäämään miehensä kimppuun. Molemmat kaatuivat välittömästi maahan, ennen kuin väitetty hyökkääjä juoksi veitsellä pois ja pakeni ulko-ovesta.

Myöhemmin samana päivänä Lek antautui poliisille ja kertoi viranomaisille, että vainaja tuli hoitamaan hiuksensa kampaajalla, mutta siinä oli pieni ongelma, josta hän ei ollut vielä valmis antamaan lisätietoja tällä hetkellä. Hän toi myös aseen poliisiasemalle.

Aluksi häntä syytettiin murhasta ja aseen kantamisesta julkisuudessa. Hän oli poliisin huostassa jatkokäsittelyä varten.

Kuva: Sanook

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.