Pattayan pormestari vierailee kitarakuningas Lam Morrisonin livemusiikkiedussa

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Pattaya -

Pattayan pormestari vieraili Lam Morrisonille, Guitar Kingille, Live Music Benefitissä, hyväntekeväisyyskonsertissa tervehtiäkseen Lam Morrisonia, Thaimaan kitarakuningasta, joka oli toipumassa lääketieteellisistä vaivoista.

Pattayan pormestari Poramase Ngampiches matkusti 20. elokuuta Hard Rock Cafeen Keski-Pattayalle todistamaan Live Music Benefit for Lam Morrison – Guitar King -hyväntekeväisyyskonserttia kerätäkseen rahaa Lam Morrisonille, jota hänen fanit idolinoivat "Thaimaan kitarakuninkana" taistelemaan. hänen vaivojaan.

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Lam Morrison eli Wichai Nuancham on legendaarinen kitaristi, joka valitettavasti sairastui veritulehdukseen helmikuussa 2022. Lehdistön aikaan hänen sairautensa parantui vähitellen. Hän oli myös läsnä konsertissa tyttärensä kanssa ja tervehti Poramasea ja hänen fanejaan ennen kuin allekirjoitti yksinoikeudella kitaran huutokauppaa varten.

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Monet rock-artistit nousivat lavalle tämän tapahtuman aikana, kuten Jolly's Rouger, Oran Project, Toh Hin Lek Fai, Khai Malee Juanna jne. Kaikki tämän konsertin tuotot lahjoitetaan Lam Morrisonille auttamaan häntä sairaanhoitokuluissa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.