Legendaarinen Pattayan rokkari Lam Morrison sairastui vakavasti teho-osastolla alueen sairaalassa veritulehdukseen, tytär julkaisee lausunnon ja kiittää faneja tuesta

Pattaya, Thaimaa-

Lam Morrisonin tytär Nattasha Nauljam julkaisi lausunnon Instagramissaan ja puhui TPN:n toimittajille myöhään eilen illalla 21. helmikuuta 2022 isänsä, legendaarisen kitaristin Lam Morrisonin tilasta, joka tunnetaan hyvin Pattayalla.

Instagram-postaus, joka näkyy täällä, paljasti, että Lamilla oli veren infektio ja hän oli tehohoidossa Pattayassa, ja Nattasha pyysi kaikkia rukoilemaan isänsä puolesta. Se julkaistiin aikaisin aamulla helmikuun 21. päivänä ja hän antoi päivityksen toimittajille vain muutama tunti sitten, myöhään illalla.

Nattasha päivitti tilanteen ja selitti, että Lam Morrison oli edelleen teho-osastolla ja sai hoitoa verenkierrossaan olevaan infektioon. Nattashan mukaan ei vieläkään ollut selvää, millainen veri- ja bakteeri-infektio oli kyseessä.

Nattasha kuitenkin totesi, että hänen isänsä voi hyvin kuin eilen, kun hänet vietiin ensimmäisen kerran teho-osastolle, ja hänen voimansa olivat lisääntyneet samoin kuin ihon väri. Hän sanoi, että hänen isänsä on vahva taistelija ja uskoo, että hän toipuu 100-prosenttisesti nykyisestä sairaudestaan. Kuume, joka hänellä eilen oli, oli laskenut, hän lisäsi, toinen hyvä merkki.

Nattasha kertoi, että perhe oli harkinnut Lamin muuttamista Bangkokiin, mutta päätti pitää hänet Pattayassa hoidossa tällä hetkellä hänen tilansa ja sen vuoksi, että heidän mielestään paikallinen sairaala voi hoitaa tilanteen ja että perheenjäsenet tulevat sen sijaan Pattayalle. seurata hänen edistymistään.

Nattasha kiitti kaikkia Lam Morrisonin faneja ja kaikkia, jotka toivoivat hänelle rohkaisua toipumaan ja paranemaan. Hän sanoi olevansa erittäin kiitollinen kaikille, jotka ovat auttaneet tässä tilanteessa, mukaan lukien paikallisen Pattayan sairaalan lääkäreille.

Lam Morrison tunnetaan Pattayassa uskomattoman hyvin kitarataidoistaan ​​ja esiintymisestä usein paikallisissa yökerhoissa ja baareissa, erityisesti Hot Tuna in Walking Street. Hänen lempinimensä on "The Guitar King" of Thailand ja on kerännyt merkittävää seuraajaa monien, monien vuosien aikana. Näet hänen Facebook-sivunsa täältä.

TPN media toivottaa Lamille paranevan mahdollisimman pian ja antaa ajatuksemme hänen perheelleen ja rohkaisua tänä vaikeana aikana.

Alla on video Lamista, jonka tiimimme otti hänen syntymäpäivänään elokuussa 2020.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/