PÄIVITYS: Sri Rachan valtatieviranomaisia ​​tutkitaan, koska he ovat unohtaneet uhrin ruumiin autoon

KUVA: ประชาชาตินิวส์ ทีวี ภูมิภาค

Sri Racha —

Sri Rachan valtatiepelastajat, jotka unohtivat auto-onnettomuuden uhrin ruumiin autoon 12 tunniksi, joutuvat tutkimaan tieministeriön ja valtatiepoliisiosaston.

Ensinnäkin edellinen tarinamme,

Auto-onnettomuuteen reagoineet Sri Rachan valtatiepelastajat unohtivat uhrin ruumiin hylkyyn 12 tunniksi ennen kuin poliisit löysivät hänet.

Nyt päivitettyä tarinaamme varten

Pol. Kenraalimajuri Ekkarat Limsangkat, valtatiepoliisiosaston komentaja, piti tänään, 12. elokuuta, lehdistötilaisuuden käsitelläkseen viime tiistaina tapahtunutta tapausta, jossa Sri Rachan pelastajat väittivät jättäneen auto-onnettomuuden uhrin ruumiin autoon 12 tunniksi.

Ekkarat sanoi olevansa todella sääli uhrin perhettä. Hän oli perustanut erityisen komitean tutkimaan kaikkia syytöksiin osallistuneita osapuolia. Jos heidät todetaan syyllisiksi, he joutuvat kurinpito- ja rikosoikeudellisiin menettelyihin, Ekkarat sanoi.

Onnettomuuspäivänä paikalle menneet pelastajat väittivät tarkastaneensa hylyn perusteellisesti ja löytäneensä vain reseptipussin, joka kuului herra Pattarachai Attapornille tai uhrille. Ruumiita ei kuitenkaan löytynyt, joten pelastajat olettivat, että uhri oli jo kuljetettu sairaalaan, Ekkarat kertoi.

Tämän jälkeen auto hinattiin poliisin rajoille. Mikään sairaala ei kuitenkaan ilmoittanut uhrin pääsystä, joten poliisi meni tarkastamaan ajoneuvoa ja löysi ruumiin ohjauspyörän alta runsaan vaatteiden peitossa, Ekkarat väitti.

Konferenssin lääkäreiden mukaan aortan dissektio osoittautui taustalla olevaksi kuolinsyyksi, ja välittömän kuolleisuuden riski oli 80 %.

Passakorn, yksi onnettomuuteen reagoineista pelastajista, sanoi, ettei hän voinut nähdä uhria tai kuulla avunpyyntöä, eikä myöskään hänen kuusi joukkuetoveriaan. Syynä hän ei päässyt kuljettajan istuimelle, koska hän ei halunnut puuttua uhrin omaisuuteen, sillä joku oli tehnyt kerran valituksen hänen tiimiään vastaan ​​kadonneesta omaisuudesta.

Passakorn esitti syvimmät osanottonsa ja otti vastaan ​​kaiken kansalaisten kritiikin. Aluksi valtatieministeriö hoitaa kaikki uhrin hautajaisiin liittyvät kulut ja lupasi toimia varovaisemmin.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==--

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.