Sri Rachan valtatiepelastajien kerrotaan unohtaneen kuljettajan ruumiin hylkyyn

KUVA: ประชาชาตินิวส์ ทีวี ภูมิภาค

Sri Racha —

Auto-onnettomuuteen reagoineet Sri Rachan valtatiepelastajat unohtivat uhrin ruumiin hylkyyn 12 tunniksi ennen kuin poliisit löysivät hänet.

Maantiepoliisi soitti Sawang Prateepin hätäkeskukseen hakemaan auto-onnettomuuden uhrin ruumiin, jonka heidän mukaansa Sri Rachan valtatiepelastajat unohtivat kolariin eilen 9. elokuuta.

KUVA: ประชาชาตินิวส์ ทีวี ภูมิภาค

Ruumis kuului Pattarachai Attapornille, mieskuljettajalle, joka kuoli sen jälkeen, kun hänen White Nissan -sedaaninsa kaatui valtatiellä 7 saapuvassa Pattayaan. Tuolloin onnettomuuteen reagoineet ja auton Khao Kheow High Way Patrol Stationille siirtäneet pelastajat olivat tiettävästi Sri Rachan valtatietoimistosta.

Ruumiin törmännyt tuntematon valtatiepoliisi sanoi löytäneensä ruumiin kuljettajan istuimelta, joten hän soitti Sawang Prateepin pelastustyöntekijöille siirtääkseen sen Laem Chabangin sairaalaan. Hän sanoi myös, että Sri Rachan valtatiepelastajat eivät maininneet ruumiista mitään ja jättivät vain hylyn asemalleen.

KUVA: ประชาชาตินิวส์ ทีวี ภูมิภาค

Ruumiista hakemaan tullut pelastaja Teeraphong Supaya sanoi, että uhri oli luultavasti hylätty autossa 12 tunniksi. Hän ei ollut varma, kuka tai olisiko joku vastuussa ruumiin jättämisestä ajoneuvoon.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==--

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.