Viranomaisten mukaan Pattayan musiikkifestivaalin ensimmäistä iltaa pidettiin menestyksenä, vaikka jotkut nettimiehet valittavat Covid-19-säännöistä, jotka vaativat erityisesti istumapaikkoja

Musiikkifestivaali

Pattaya -

Pattayan musiikkifestivaalin ensimmäistä iltaa pidettiin onnistuneena, vaikka jotkut kuulemma valittivat mitättömäksi kutsutuista määräyksistä, kuten maskimandaatti, pakollinen istumapaikka tai todisteiden näyttäminen Covid-19-rokotuksesta.

Pattayan musiikkifestivaali, jossa oli kolme lavaa Dusit Thani -hotellissa, Soi 6:ssa ja Central Pattaya Beachissä, päättyi vain kauniisti eilen 5. elokuuta, vaikka se päättyikin vain ensimmäisenä yönä, koska tämä kuukauden kestävä festivaali jatkuu myös tänään.

 

Pattayan pormestari Poramese Ngampiches, joka myös vieraili festivaaleilla, sanoi eilen, että Pattayan musiikkifestivaalin ensimmäinen ilta oli suuri menestys, koska se pystyi houkuttelemaan lukuisia osallistujia Pattayan läheisyydestä ja auttamaan tuottamaan tuloja paikallisille.

Jotkut ihmiset olivat kuitenkin tyytymättömiä vähäpätöisiksi kutsumiinsa Covid-19-sääntöihin, kuten istumavaatimukseen, maskimandaattiin, vaikka konsertti pidettiin avoimessa tilassa, tai vaatimukseen näyttää todisteet Covid-19-rokotuksesta. He toivoivat, että viranomaiset leikkaavat heitä hieman, jotta festivaalille olisi mielenkiintoisempaa osallistua.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.