Yksityiskohdat ja tiesuljetut Pattaya Music Festival 2022 -festivaalit

Pattaya -

Pattayan pormestari Poramese Ngampiches piti lehdistötilaisuuden tiistaina 27. heinäkuuta ilmoittaakseen tulevasta Pattayan musiikkifestivaalista 2022, joka ravistelee kaupunkia joka viikonloppu elokuun ajan.

Kaupunginjohtajan mukaan kaupunki on investoinut yli 20 miljoonaa bahtia hankkeen toteuttamiseen. Konsertteja järjestetään hajallaan ympäri kaupunkia joka viikonloppu lisäämään tunnelmaa alueelle.

Ensimmäinen viikonloppu (5.-6. elokuuta) sisältää kolme etappia Pohjois-Pattayassa, Soi 6:ssa ja Keski-Pattayassa.

Toisena viikonloppuna (11.-12. elokuuta) on yksi vaihe Jomtien Beachillä.

Kolmantena viikonloppuna (19.-20. elokuuta) on myös yksi lava Jomtien Beachillä, ja viimeinen viikonloppu (26.-27. elokuuta) päättää virallisesti Pattaya Music Festival 2022 kahdella suurella näyttämöllä Central Pattayalla ja Koh Larnilla.

Tapahtuman ensimmäisenä viikonloppuna (5.-6. elokuuta) viranomaiset valvovat tiesulkua klo 4–1 Beach Roadin ympärillä kartan keltaisen alueen osoittamalla tavalla. Viranomaiset pahoittelevat häiriötä.

Lehdistötilaisuuden mukaan tilaisuudessa on myös Covid19-varotoimet, mukaan lukien istumavälit, pakollinen sosiaalinen etäisyys, vähintään kahden annoksen rokotustodistus ja maskivaatimus konserttialueilla.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.