Pattayan poliisi pidätti kultakaulakorun sieppaajan vain neljän tunnin jälkeen

Pattaya -

  Pattayan poliisi pidätti kultakaulakorun sieppaajan, joka väitti olevansa työtön, kun hän oli paennut vain neljä tuntia.

Pol. Eversti Kullachart Kullachai, Pattayan poliisiaseman poliisipäällikkö, pidätti eilen, 4. elokuuta 30-vuotiaan miehen, Theeramate Rasameduenin, sen jälkeen kun hän oli siepannut kultaisen kaulakorun thaimaalaiselta naiselta, joka käveli Soi Buakhao 15:llä. hänen ulkomaalainen poikaystävänsä.

Raporttien mukaan moottoripyörää ajanut Theeramate nappasi uhrilta kultaisen kaulakorun ja pakeni, mutta hänet pidätettiin asunnostaan ​​vain neljä tuntia sen jälkeen, kun uhri ilmoitti rikoksesta Pattayan poliisille.

Theeramate on kuulemma tunnustanut rikoksensa väittäen tehneensä sen äkillisestä sysäyksestä, koska hän oli stressaantunut ja rahapulassa työttömyyden vuoksi. "Haluan pyytää anteeksi uhrilta. Olen umpikujassa enkä tiedä mitä tehdä, epäilty kertoi poliisipäällikkö Kullachartille. Hän väitti myös pudottaneensa kaulakorun vahingossa matkan varrella eikä tiennyt missä se oli.

Pääpoliisi Kullachart kuitenkin tutki epäillyn rikosrekisteriä ja havaitsi, että hän oli syyllistynyt kahteen vastaavaan rikokseen vuosina 2012 ja 2016 Laem Chabangin ja Pattayan alueilla. Lehdistön ajan epäilty on poliisin pidätettynä odottamassa oikeudenkäyntiä.

TPN toteaa, että niitä on ollut monet väitetyt kullanryöstötapaukset alueella viime aikoina, lähinnä intialaisia ​​turisteja vastaan.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.