PÄIVITYS: Thaimaan poliisi yrittää edelleen tunnistaa ruumiita Nakhon Ratchasiman murhassa, mies oli ulkomaalainen

Koraatti:

Thaimaan poliisi yrittää edelleen tunnistaa kahta ulkomaalaisen miespuolisen ja aasialaisen naisen ruumista, joiden uskotaan olevan thaimaalainen, silikonirintaleikkauksen ja Nakhon Ratchasiman murhassa tehtyjen tatuointien perusteella.

Neljä edellistä tarinaa:

Thaimaan poliisi jatkoi 28. heinäkuuta Nakhon Ratchasiman Chokchain kaupunginosassa julkisesta metsästä löydettyjen kahden miehen ja naisen ruumiin tappamisen ja hautaamisen tutkintaa.

Chokchain poliisipäällikkö kapteeni Boonprod Prasertsak kertoi thaimaalaiselle medialle: "Naisella on kruunustatuointi, jossa on sininen timantti keskellä hänen lantiossaan, kukka tatuointi oikeassa ranteessa.Ganeshan ja japanilaisen kissan tatuoinnit jaloissaan."

”Naisen keholle tehtiin myös silikonirintaleikkaus. Pyrimme tunnistamaan käytetyn kirurgisen klinikan tuotemerkin perusteella. Boonprod lisäsi.

"Miehen ruumiin ruumiinavaus on osoittanut, että hän ei ollut aasialainen. Hänellä oli kiharat hiukset. Etsimme perheitä nähdäksemme, onko kadonneesta henkilöstä tai kenties kadonneesta vävästä tietoa." Boonprod totesi.

Kansallisen poliisin apulaispäällikkö kenraali Suchart Teerasawat kertoi Thaimaan medialle: "Naisen ruumiin ruumiinavaus on tunnistanut hänet thaimaalaiseksi. Lisäksi on kerrottu, että nainen näki tila-auton saapuvan alueelle ennen ruumiiden löytämistä. Mutta tätä osaa tutkimme edelleen nähdäksemme, oliko siellä tila-auto, kuten nainen sanoi, ja onko tila-auto sukua ruumiille.

TPN jatkaa tämän kehitysjutun päivittämistä sitä mukaa, kun asiaankuuluvilta viranomaisilta julkaistaan ​​lisätietoja.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.