Nuori kuljettaja murtaa kätensä törmättyään moottoripyörällään lava-autoon Pattayalla

Banglamung -

17-vuotias moottoripyöränkuljettaja on murtanut kätensä törmättyään moottoripyörällään lava-autoon hidastuttuaan eilen (7. heinäkuuta) Banglamungissa kadulla tappelevia ihmisiä.th).

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta kello 5 moottoritiellä Nongpruessa.

He saapuivat paikalle ja huomasivat, että moottoripyörä oli juuttunut lava-auton takaosan alle. Paikalla oli lava-auton kuljettaja, 31-vuotias Wittawat Poonpeam, joka ei loukkaantunut. Nuori moottoripyöränkuljettaja, Mr. Nontawat (sukunimi salattu), 17, oli murtanut kätensä. Hänet vietiin paikalliseen sairaalaan kiireelliseen lääkärinhoitoon.

Wittawat kertoi poliisille, että tienvarrella oli tappeluita. Hän oli hidastanut vauhtia nähdäkseen mitä tapahtui sekä moottoripyörän kuljettajaa ennen onnettomuutta.

Banglamungin poliisin mukaan oli epäselvää, kuka oli syyllinen. Taistelevien ihmisten kerrotaan pakenneen paikalta ennen lainvalvontaviranomaisten saapumista, ja tiedot riidan aiheista olivat harvassa.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.