Pattaya, Thaimaan suurimmat tarinat viime viikolta: tulvat aiheuttivat suuria vahinkoja Pattayassa viime viikolla, intialaisen turistin kaulakoru varastettiin ja paljon muuta

Terveisiä kaikille lukijoillemme ja tukijoillemme!

Olemme koonneet tähän paikalliset tärkeimmät tarinamme, jotka tapahtuivat alueillamme, Pattayassa ja Chonburissa, viimeisen viikon aikana maanantaista 20. kesäkuuta 2022 sunnuntaihin 26. kesäkuuta 2022.

Toimitusryhmämme valitsee tarinat, eivätkä ne ole tietyssä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä.

Katsotaanpa, mitä olet ehkä missannut!

1. Pattayassa raportoidut tulvat ja vahingot rankan yön rankkasateen jälkeen

Pattayassa raportoitiin tulvista ja tuhoista yön rankan kaatosateen jälkeen

2. Intialaisen turistin kultainen kaulakoru, jonka arvo on 100,000 XNUMX bahtia, jonka väitetään varastavan Pattayassa kahden transsukupuolisen henkilön toimesta

Tämä taskuvarkaus tapahtui muutama päivä sen jälkeen, kun intialaiset liikemiehet ja Pattayan intiaaniyhteisö pyysivät äskettäin Pattayan pormestaria asettamaan intialaisten turistien turvallisuuden etusijalle taskuvarkauksia vastaan, joista on tullut toistuva tapaus Pattayalla.

Intialaisen turistin kultainen kaulakoru, jonka arvo on 100,000 XNUMX bahtia, väitetään varastavan Pattayassa kahden transsukupuolisen henkilön toimesta.

3. Thaimaa luopui virallisesti maskivaltuutuksesta myöhäisillan Royal Gazette -tilauksella

Kasvonaamion riisuminen on Thaimaassa virallisesti sallittua, vaikka maskin käyttöä suositellaan ruuhkaisissa tiloissa tai riskiryhmässä.

Thaimaa luopui virallisesti naamarimandaatista myöhäisillan Royal Gazette -tilauksella

4. Rantakauppiaat laittomasti Na Jomtien Beachillä pidätetään 27. kesäkuuta alkaen, viisi virallista virastoa sanoo

Tämä uusi asetus astui virallisesti voimaan eilen, 27. kesäkuuta 2022, ja kymmenet Na Jomtienin poliisit ja viranomaiset puhdistivat rannan myyjistä.

Viisi virallista virastoa sanoo, että Na Jomtien Beachillä laittomasti toimineet rantakauppiaat pidätetään 27. kesäkuuta alkaen.

5. Pattaya päättää onnistuneen Pride-viikonlopun, valokuvakierroksen

Marssi oli ilo ja suuri menestys LGBTQ+ -yhteisölle, ja myös The Pattaya News oli paikalla saamassa suoraa lähetystä!

Pattaya päättää onnistuneen Pride-viikonlopun, valokuvakierroksen

Siinä se viime viikolle. Pattaya News toivoo, että ensi viikko tuo sinulle hyviä uutisia!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.