Pattaya päättää onnistuneen Pride-viikonlopun, valokuvakierroksen

Pattaya, Thaimaa-

Pattaya on päättänyt onnistuneen ja kiireisen Pride-viikonlopun, jonka aikana kaupunki järjesti onnistuneita paraatteja, näytelmiä ja tapahtumia eri puolilla aluetta!

Kulunut viikonloppu toi LGBTQ+-yhteisön jäsenet ja kannattajat eri puolilla Thaimaata, ja monet olivat saapuneet Bangkokista ja kaukaisista maakunnista, marssimaan ja osallistumaan tapahtumiin, joissa juhlitaan tasa-arvoa ja ajateltiin LGBTQ+-ihmisten lisäoikeuksia.

Viikonloppuna oli kaksi suurta paraatia Jomtienissa ja Pattayassa sekä useita kauneuskilpailuja, konsertteja ja tapahtumia, mukaan lukien Miss International Queen 2022 transsukupuolisten kauneuskilpailu, joka toi upeita kilpailijoita ympäri maailmaa.

Sinä pystyt Napsauta tätä saadaksesi lisää Miss International Queen -showsta.

Viikonloppuna järjestettiin myös katujuhlia ja tapahtumia Boyz Townissa ja Jomtien Complexissa, jotka ovat Pattayan LGBTQ+ -yhteisön keskipisteitä. Hymyjä, naurua ja onnea nähtiin ympäri kaupunkia suurimmassa tapahtumasarjassa sitten uudenvuoden, koska Covid-19-tilannehallinnon keskus tai CCSA piti tammikuusta tauon tapahtumista Covid-19-huoleen takia.

Tapahtumat ovat kuitenkin nyt selvästi palanneet isoon suuntaan. Nauti kuvista ja nähdään ensi vuonna Pride-kuukaudessa!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/