Reader Talkback Thailand -tulokset: Mitä, jos mitään, pitäisi tehdä väkijoukolle ja tunkeutumiselle laajennettuun uuteen Jomtien Beachiin?

KUVA: Khaosod Online

Seuraava on eksklusiivinen viikoittainen ominaisuus, jossa kysymme lukijoiltamme uutisaiheisen kysymyksen ja annamme sinulle viikon vastata siihen eri kanavillamme. Kokoamme monipuolisen valikoiman vastauksia ja mielipiteitä esittelemään teille, arvoisat lukijamme. Tässä tulokset viimeisestä kysymyksestämme…

Viime viikolla kysyimme sinulta seuraavaa:

Mitä, jos mitään, pitäisi tehdä väkijoukolle ja tunkeutumiselle laajennettuun uuteen Jomtien Beachiin?

Jotain kontekstia tähän kysymykseen:

Tämä artikkeli selittää tilanteen hyvin. huomautuksena, Na Jomtienin kunta kielsi virallisesti myyjät ja popup-markkinat, kuten täällä näkyy, mikä astuu voimaan tänään. Nähtäväksi jää jos sadat vihaiset myyjät, jotka protestoivat, noudattavat tai jos sääntöjä pannaan täytäntöön. Na Jomtienin viranomaiset sanovat löytävänsä tulevia kompromisseja, mutta toistaiseksi rönsyilevien markkinoiden on lopetettava järjestyksen palauttaminen.

Voit oppia lisää paikallisen asukkaan ajatuksista myyjien tunkeutumisesta hänre.

Tässä on se, mitä te, lukijamme, piti sanoa, kun toimittajamme valitsivat joitain monipuolisimpia vastauksia korostaakseen erilaisia ​​näkökulmia. Ilmeisesti wKaikkien mielipiteitä ei voi julkaista tänne, joten valitsin erilaisia ​​mielipiteitä. Kuten aina, alla olevat mielipiteet ja lausunnot ovat lukijan omia eivätkä välttämättä vastaa TPN-median mielipiteitä. Vain oikeinkirjoitukseen ja kielioppiin on tehty pieniä muutoksia:

-=-=-=-=-=-=

Neil VI:llä on ystävä, jolla on "Fully Legal" -baari vuokratiloissa merelle päin lähellä Soi Chayaprukin pohjaa. Ranta leventymisen jälkeen hänen ulkomaalaiset asiakkaat ovat lakanneet käymästä viikonloppuisin, koska merenrannalle on mahdotonta ajaa. Hän uskoo, että se lopettaa hänet pian. Ihmettelen kuinka moni muu merenrannan vuokraa maksava yritys menee nyt samalla tavalla!

-=-=-=-=-=-=-=

Knut J-Tämä on ongelma, jota ei voida ratkaista yhdessä yössä. Asun täällä, joten näen ongelman läheltä. Tyhjästä valtavasta hiljattain rakennetusta rannasta erittäin suosituksi alueeksi, erityisesti thaimaalaisten keskuudessa, on kulunut vain muutama kuukausi. Liikenneongelmat ovat täällä valtavat. Klo 18 jälkeen alkaa. Se on täysin läpäisemätön. Viikonloppuisin se on selvästi pahin ja pitkinä viikonloppuisin täydellinen kaaos. Viranomaisten TÄYTYY tehdä jotain. Laajenna tietä, luo suuria pysäköintipaikkoja ja luo tilaa ruokakauppiaille. Mutta tämä vie aikaa, kyllä, jos se ylipäätään tapahtuu. Sillä välin en näe muuta ratkaisua kuin muuttaa tie yksisuuntaiseksi ajomatkaksi Chayaprueckista klo 00 alkaen. Silloinkin uskon, että se on ongelmallista, koska tunnemme thaimaalaiset niin hyvin, että tiedämme, että kun tiekaista vapautuu, niin ruokakauppiaita ilmaantuu lisää, jotka hyödyntävät sitä tilaa autojen pysäköinnin lisäksi. Ja koskien yksisuuntaista ajoa. Thaimaan ihmisille se on joka tapauksessa tiukasti kaksisuuntaista ajoa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

Andrea S-Ei pidä tehdä mitään, lakkaa olemasta kontrollifriikki, anna ihmisten elää FFS:ssä, ei ole mitään väärää mennä rannalle syömään ruokaa ystävien kanssa. Anna ihmisten elää.

-=-=-=-=-=-=-=

Robert W-

Se on loistava – ihana tunnelma, viileät tunnelmat – perheeni rakastaa sitä, minäkin
Ruuhkat varmasti helpottuvat, kun hanke kasvaa pitkin rantaa
-=-=-=-=-=-=
Ian W-
Kävin tässä ja mielestäni se on hienoa.
Ihana istua ja rentoutua, ja lähellä on runsaasti ruokaa
–=-=-=-=-=-=-=
Pattaya POV-Se tarvitsee vain parempia ja enemmän wc-tiloja. Jos sinun on mentävä, on parempi suunnitella eteenpäin
-=-=-=-=-=-=-=
Chris S-
Se luo työpaikkoja ja mahdollisuuksia vuosien työttömyyden jälkeen.
Anna ihmisten elää
-=-=-=-=-=-=-=-=
Ken K-Mitä varten rantaa laajennettiin? Rantaan lisättiin hiekkaa, jotta ihmiset voisivat käyttää sitä. Joten mikä on ongelma?
-=-=-=-=-=-=-=-
Simmi G - Tyypillinen thaimaalainen liiketoimintasuunnitelma räjähtää markkinoille, tavaroilla tai palveluilla sitten ihmettelee, miksi he eivät tienaa niin paljon rahaa, he eivät oikein ymmärrä kysynnän ja tarjonnan käsitettä ….. tässä tapauksessa se on rantatilaa…… ..
-=-=-=-=-==-=
Jimmy S-Ihmiset kävelevät myymässä ruokaa ja ihmiset tulevat siivoamaan, kun kaikki on ohi. Anna heidän pitää hauskaa, sitä varten ranta on
-=-=-=-=-=-=-
Glenn SI ymmärsi, että rantaa levennettiin, jotta se olisi paikka, jossa ihmiset voivat kokoontua ja nauttia.
-=-=-=-=-=-=-
Shaun S-
Kävele siellä useimpina iltoina, on hyvä nähdä niin monet ihmiset viihtyvät joka päivä ystävien ja perheen kanssa.
Mielestäni heidän on tehtävä jotain liikenteelle, koska se on tukossa molemmilta puolilta. Suuret bussit tuovat nyt ihmiset nauttimaan siitä matkoillaan, mikä pahentaa liikennettä. Jotkut myyjät ovat myös perustamassa kojujaan rannalle.
Jos kävelet sinne aamulla, edellisen illan pentue on uskomaton.
-=-=-=-=–=-==-
Lavinia-Juoksemme rantatietä pitkin useimpina iltoina ja se on kaunis ranta, ja kun hiekkaa laajennetaan uusiin parannuksiin, tilaa tulee olemaan runsaasti, vaikka tuolikauppiaat, ruokamyyjät ja tavaramyyjät saattavat tarvita. tulostaa uudelleen pysäköintialueen rivit, jotta ihmiset näkevät, missä voit tai et voi pysäköidä, mutta yleensä Jotiemn yhdessä Dongtan-rannan kanssa on mukava paikka olla.
-=-=-=-=-=-=-
John C-Kun myrsky iskee, kaikki liikenne ja myyjät juoksivat pohjoiseen lisäten siihen roska-auton, joka oli matkalla etelään, autot pysäköivät toiselle tai molemmille puolille… räjähtää…. valtava ruuhka ilman suunnittelua
–=-=-=-=-=-=-
Kyle RI asuu täällä, lähellä Bu Bpen -ravintolaa. Se on ehdoton painajainen paikallisille asukkaille. Ymmärrän, että alue on suosittu. Ymmärrän, että ihmiset todella nauttivat siitä. Ymmärrän ihmisiä, jotka haluavat ansaita elantonsa. Mutta olen samaa mieltä siitä, että myyjät kielletään ja sitten tarkastellaan alueen infrastruktuuria, ja sitten ehkä päästään kompromissiin. Suuri tyhjä ranta, jossa ei ole varjoa, myyjiä tai istumapaikkoja, on epäsuosittu thaimaalaisten keskuudessa, mutta nykyinen tilanne on kauhistuttava tuhansille alueen asukkaille ja laillisille yrityksille. Lisää parkkipaikkoja, lisää wc:itä, lisää roska-astioita, tutki liikenteen sujuvuutta ja keksi vaihtoehtoja, ja sitten ehkä kokeile tätä kokeilua uudelleen valvotulla alueella.

-=-=-=-=-==-=-=-

Etkö saanut tilaisuutta soittaa? Kerro meille sosiaalisen median kanavissamme, alla olevissa kommenteissa tai jos haluat kommentin yksityiseksi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com. Turvallista viikkoa ja nähdään pian!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/