Asiakkaiden mielipide: Na Jomtienin ranta ei ole markkina ja liikenne on turvallisuuskysymys. Asukkaan ajatuksia myyjistä uudella rannalla

Na Jomtien, Thaimaa-

Seuraava on asukkaan täysin oma mielipide meneillään olevasta tilanteesta, jossa myyjä tunkeutuu uuteen laajennettuun Na Jomtien Beachiin. Olemme salaaneet hänen nimensä, mutta häntä kuvataan alueen asunnonomistajaksi, joka valitsi sijainnin, koska se oli hiljainen, varattu ja korkealuokkainen alue, ja on nyt nähnyt entisestä hiljaisesta naapurustosta tullut liian täynnä turistikohde, enimmäkseen kotimaisille thaimaalaisille. Hän on tehnyt useita valituksia asianomaisille kunnan virastoille ja akehuu Na Jomtienin kuntaa, joka määräsi laillisen määräyksen lopettamaan ja kieltämään kaiken myyjän tunkeutumisen rannalle, josta kerrottiin eilen, kuten täällä näkyy. Kiellon täytäntöönpano on kuitenkin huolestuttavaa. Hänen tekstinsä on alla. Haluatko lähettää vieraan mielipiteen? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen pattayanewseditor@gmail.com

Hei TPN,

Pattayan pormestarilla ei ole minkäänlaista toimivaltaa tällä alueella. Kyseinen alue on Na Jomtien Beach, joka sijaitsee Amphur Sattahipissa ja jota hallitsee Najomtienin pormestari, joka on allekirjoittanut kirjeen, joka kieltää nyt laillisesti myyjien tunkeutumisen. (lähetetty tähän). Me (Na Jomtien Beachin alueen asukkaat) maksaa elinkeino- ja kiinteistöveroa Najomtienin ja Sattahipin kunnille. Tämä on korkealuokkainen asuinalue, enkä maksanut 25 miljoonaa bahtia ostaakseni asunnon täältä, jotta päädyin sellaiseen, mikä näyttää ja tuntuu nyt Soi Buakowilta väkijoukon ja liikenteen suhteen.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Ennen uutta rantaa ja Covid-19:n aikana Tämä oli liikenteen ja vierailijoiden kannalta kokonaisuudessaan rauhallinen alue ja houkutteli ihmisiä, jotka halusivat olla varatulla, turvallisella ja rennolla alueella. Asukkaita ei koskaan kuultu alueen muuttamisesta turistinähtävyykseksi/yötoriksi.

-=-=-=–=-=-=-=-=–==

Itse asiassa tämä laiton katutori ponnahti suoraan Najomtienin rannan rajan yli, koska se ei ole sallittu Pattayassa ja myyjät tietävät tämän tosiasian. Ei ole sattumaa, että ne eivät toimi alempana Chayapreukin varrella, missä tie on paljon leveämpi ja sinne mahtuu tien molemmille puolille pysäköityjä autoja.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-
Tämä koko juttu sai alkunsa siitä, että U Jomtien -hotellin vieressä oleva ravintola alkoi tunkeutua yleiselle alueelle laittamalla heinäpaaleja rantaan ravintolan eteen ja istuttamalla sinne asiakkaat. Aiemmin samassa ravintolassa oli tapana laittaa pöytiä jalkakäytävälle ennen tien leventämistä, ja paikallisten asukkaiden monien valitusten jälkeen Tessaban lopulta valvoi lakia ja pysäytti sen, mutta tällä kertaa ravintola huomasi, että kukaan ei estänyt heitä, joten he jatkoivat laajentamista. nykyiseen tunkeutumiseen, joka vie jopa ravintolan laillista omaisuutta isomman tilan ja johon mahtuu yli 150 henkilöä ilman veroja.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
Kun muut näkivät pääsevänsä tästä eroon, niin vähitellen muut puolueet alkoivat tehdä samoin ja käyttää julkista omaisuutta omaan voittoon. Kun teimme valituksen Najomtienin poliisille, meille kerrottiin, että he olivat hyvin tietoisia tilanteesta, mutta ravintolan omistaja "tuntee suuret ihmiset", joten he eivät tee mitään. (TPN on salannut ravintolan nimen Thaimaan kunnianloukkauslakien vuoksi, mutta kirjoittajan mukaan tätä paikkaa vastaan ​​on tehty useita valituksia.)
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
Na Jomtien Beachillä on jo näille myyjille erittäin sopiva paikka ja sitä kutsutaan Jomtien Night Marketiksi, joka on ollut suurimmaksi osaksi tyhjä joka ilta ja sillä on jo kaikki tila ja sopivat tilat. Kukaan ei käytä Na Jomtien Beachillä rantamaata, joka maksaa yli 40 miljoonaa bahtia Raita kohden, katukauppiaiden vastaanottamiseen, kun paikka on jo varattu Jomtienin yömarkkinoille.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Tämä on tie, ei markkinat ja siitä on tullut turvallisuuskysymys, koska liikenteen sujuvuus on jatkuva este, koska myyjät ja vierailijat pysäköivät jo ennestään kapean tien molemmille puolille ja hätäajoneuvot eivät pääse läpi, jos vilpitön asukas joutuu hätätilanteeseen, joka vaatii ambulanssia.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Minulla on kulunut 30 minuuttia ajaakseni 500 metriä laittomien myyjäasetusten alusta huoneistooni klo 10 viikonloppuyönä. Varjelkoon taivas ambulanssia odottavaa joutumasta sellaiseen hengenvaaralliseen viivästymiseen.
-=-=-=-=-=-=-=-
Lisäksi, kuten kansikuvasta näkyy, myyjät vievät yleistä tilaa jättämällä kalustonsa jo valmiiksi kapealle tielle yöksi ja koko päiväksi aiheuttaen lisäongelmia. Monet eivät siivoa ranta-alueitaan, mikä jättää myös uuden rannan sotkuiseksi.
-=-=-=-=-=-=-=-

Pyydämme, että tien toiselle puolelle merkitään "EI PYSÄKÖINTIÄ" koko osuudella vanhasta Sigma Resortista alas Pupen Seafood -ravintolaan ja tien toiselle puolelle merkitään myös "EI YÖPYSÄKÖINTIÄ" ongelmia kaikista suurista kiertoajelubusseista, jotka pysäköivät siellä massalla ennen pandemiaa. He käyttivät moottoreitaan koko yön, ja linja-auton henkilökunta eläisi käytännössä linja-autojen ulkopuolella, kävisi vuorossa suihkussa jalkakäytävällä ja jätti roskat jalkakäytäville joka aamu. He eivät kunnioittaneet asukkaita ja välittivät vain ilmaisesta pysäköinnistä ja olivat meille suuri huolenaihe ennen pandemiaa, ja odotamme, että samat ongelmat palaavat, kun kiinalaiset turistit palaavat lähitulevaisuudessa.

-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Kiitos että kuuntelit,
Na Jomtienin asukas
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/