Päivitetty: Turistit kerääntyvät ostamaan katuruokaa Na Jomtien Beachille, viranomaiset kiistävät raportit, jotka he antoivat myyjien toimia.

KUVA: Khaosod Online

Sattahip, Chonburi -

  Pattayan paikalliset ja turistit jatkavat laajennettua Na Jomtien Beachiä täyttämään katuruokaa sen jälkeen, kun kaupungin viranomaiset ovat päättäneet sallia ainakin väliaikaisesti rantakauppiaat.

Päivitä 6 / 23 / 2022:

Jatketun Na Jomtien Beachin meneillään olevassa saagassa Na Jomtienin kunta on julkaissut virallisen määräyksen olla sijoittamatta rantakauppiaiden tai jalkakäytävien päälle mitään. Nähtäväksi jää, pannaanko sitä täytäntöön/noudatetaanko.

Paikalliset tiedotusvälineet raportoivat vilkkaasta iltatunnelmasta laajennetulla Na Jomtien Beachillä eilen 21. kesäkuuta. Raportissa todettiin, että useat joukot rannalla kävijöitä sekä thaimaalaisia ​​että ulkomaisia ​​turisteja kävivät ostoksilla rannan katuruokakaupoissa. 

Rantalaiset miehittivät myös rantaa istumalla matolla tai käyttämällä rantapenkkipalvelua. 

Yksi myyjä paljasti sen paikalliselle medialle Na Jomtien kaupungin virkamiehet ovat väliaikaisesti myyjät saivat myydä Na Jomtienin rannalla klo 6–XNUMX. Tämä helpotus kestää kunnes Na Jomtienin kunta voi määrittää heille uuden paikan ja keskustella Pattayan uuden pormestarin kanssa alueen liikenteen hallinnasta ja suosiosta.

Myyjät olivat kiitollisia tästä lievyydestä, koska useimmat olivat juuri palanneet toimintaan sen jälkeen, kun heidän oli lopetettava toimintansa Covid-19:n vuoksi, paikallisten tiedotusvälineiden mukaan. He kuitenkin kehottivat virkamiehiä nopeuttamaan menettelyä rannan myynnin laillistamiseksi.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.