Thaimaan viikko tarkastelussa: Thaimaa peruutti maskivaltuutuksen, maasta löydettiin 200 Covid-19:n uusimman alalajin tapausta ja paljon muuta

Tässä on katsaus alkuun KANSALLINEN tarinoita, jotka Pattaya News/TPN National -joukkueemme on valinnut viime viikolta, 20. kesäkuuta 26. päivään, kommentein. Niillä ei ole erityistä merkitystä, mutta ne on listattu julkaisupäivän mukaisessa järjestyksessä.

1. Autoilijat, jotka välttävät maksamasta liikennesakkoja nyt, voivat saada pidätyksen uuden liikennelain mukaan

Thaimaan kuninkaallinen poliisi on nyt valtuutettu antamaan pidätysmääräys autoilijoille, jotka eivät maksa sakkojaan ennen määräaikaa. Tämä tuli voimaan viime maanantaina sen jälkeen, kun monet kuljettajat ja ratsastajat eivät maksaneet kollektiivisia sakkojaan ja jatkoivat toistuvasti samojen liikennesääntöjen rikkomista. Pidätysmääräys annettaisiin sen jälkeen, kun rikkojat eivät varoituksen ja kahden haasteen jälkeen maksaneet sakkoja.

Autoilijoille, jotka välttyvät maksamasta liikennesakkoja nyt, voidaan saada uuden liikennelain mukaan pidätys

2. Yhdeksän asiakasta väitetään joutuneen sairaalaan kannabiksen väärinkäytön ja kulutuksen vuoksi, THC-testipakkaukset tulossa, Thaimaan lääketieteen laitos raportoi

Noin yhdeksän vahvistettua kannabiksen kuluttajaa, sekä tahattomasti että tahallaan, joutui sairaalaan sen jälkeen, kun hallitus ilmoitti kasvien dekriminalisoinnista kesäkuun alussa.

Ne, jotka vahingossa nauttivat kannabissekoitetta ruokaa, kertoivat, että myyjät eivät ilmoittaneet käytetyistä ainesosista. Hallituksen toteuttamien konkreettisten lakien ja määräysten puuttuessa havaittiin, että oli ravintoloita ja ruokapaikkoja, jotka laittoivat ja eivät ilmoittaneet kannabiksen ainesosia ruokissaan tai juomissaan tehdäkseen niistä suolaisia.

Yhdeksän asiakasta väitetään joutuneen sairaalaan kannabiksen väärinkäytön ja kulutuksen vuoksi, THC-testisarjat tulossa, Thaimaan lääketieteen laitos raportoi.

3. Thaimaa luopui virallisesti maskivaltuutuksesta myöhäisillan Royal Gazette -tilauksella

Naamiomandaatin peruuttaminen julkistettiin virallisesti Royal Gazette -lehdessä myöhään torstaina. Laki salli yksityishenkilön käyttää kasvomerkkiä vapaaehtoisesti kaikilla julkisilla ja ulkotiloilla. Niitä suositellaan käytettäväksi ruuhkaisilla alueilla, suurissa kokoontumisissa ja huonosti tuuletetuissa paikoissa. Määräys astui voimaan välittömästi.

Thaimaa luopui virallisesti naamarimandaatista myöhäisillan Royal Gazette -tilauksella

4. Thaimaasta löydettiin 200 tapausta Covid-19:n uusimmista alalajeista BA.4 ja BA.5

Vastoin maskivaltuutuksen peruuttamista Thaimaa löysi uusia Omicronin BA.4- ja BA.5-alalajeja 200 viimeaikaisen Covid-19-tapauksen joukosta. WHO:n mukaan tämä uusin alalaji on huolestuttavin ja se on aiheuttanut uusien tartuntojen lisääntymisen merkittävästi 16 prosentista 25 prosenttiin kahdessa viikossa. Thaimaan viranomaiset ja pääministeri kehottivat kuitenkin yleisöä pysymään rauhallisena, sillä Thaimaassa ei ole vielä raportoitu lajin aiheuttamista vakavista tapauksista tai kuolemantapauksista ja kansanterveysministeriö seuraa tiiviisti leviämistilannetta.

Thaimaasta löydettiin 200 tapausta Covid-19:n uusimpien alalajien BA.4- ja BA.5-kannoista.

Ja siinä kaikki tälle viikolle. Kiitos kuten aina, että luit Pattaya News / TPN News!

Psst… haluatko nähdä lisää? Katso TikTok täältä

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.