Autoilijoille, jotka välttyvät maksamasta liikennesakkoja nyt, voidaan saada uuden liikennelain mukaan pidätys

KUVA: Lähetä tänään

Kansallinen -

Autoilijat, jotka välttävät maksamasta liikennesakkoja nyt, voivat joutua pidätykseen Thaimaan kuninkaallisen poliisin uuden lain mukaan, joka tulee voimaan välittömästi.

Poliisikenraalimajuri Jirasan Kaewsaeng-ek, Metropolitan Police Bureaun (MPB) apulaiskomissaari, kertoi Associated Pressille maanantaina 21. kesäkuuta, että uusi liikennelaki antaa viranomaisille mahdollisuuden antaa pidätysmääräyksen autoilijoille, jotka eivät maksa maksuja. sakkojaan ennen määräaikaa.

He saavat ensin varoituksen ja sen jälkeen kaksi kutsua. Jos sakkoja ei saada sovittua, poliisi pyytää tuomioistuinta antamaan pidätysmääräyksen.

Uusi määräys otettiin käyttöön sen jälkeen, kun useiden autoilijoiden havaittiin jättäneen maksamatta joukkosakkojaan ja rikkoneen toistuvasti samoja liikennesääntöjä. Siksi rikkojia vastaan ​​päätettiin ryhtyä vakaviin toimiin.

Apulaiskomissaari sanoi: ”Pidätysmääräys vaikuttaisi moniin oikeudellisiin näkökohtiin, kuten oikeuteen suorittaa erilaisia ​​oikeudellisia toimia ja niiden uskottavuuteen, koska heidän nimensä oli listattu Thaimaan kuninkaallisen poliisin keskusrekisteriin. Tämän lain täytäntöönpanon päätavoite on vähentää liikennettä ja onnettomuuksia."

Sääntö on voimassa maanantaista 20. kesäkuuta alkaen. Autoilijoita suositellaan tarkistamaan sakot, jotka eivät ole vielä vanhentuneet (1 vuoden ajanjakso) ja maksamaan toistuvia rikkomuksia ensin.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.