Venäläinen mies pidätettiin Pattayan alueella epäiltynä transsukupuolisen tyttöystävänsä murhasta Surinin maakunnassa

KUVA: MGR Online

Thaimaa -

Venäläinen mies on pidätetty Pattayan alueella, koska hänen väitetään tappaneen transsukupuolisen tyttöystävänsä Surinissa, kun tämän ruumis löydettiin kolme viikkoa sen jälkeen, kun hänet ilmoitettiin kadonneeksi varastohuoneesta.

Surinin Prasartin poliisille ilmoitettiin ruumiin löydöstä eilen (15th) klo 4 talossa Kang Aenin osa-alueella Prasartin alueella.

Lainvalvontaviranomaiset saapuivat asuintalon varastohuoneeseen ja huomasivat, että alueelle levisi pahan haju. Transsukupuolisen henkilön, Teerapong Lamluan, 32, ruumis löydettiin peitolla. Teerapongin pää oli saanut merkittäviä tylppäiskuvammoja raskaasta esineestä, mahdollisesti pullosta, lainvalvontaviranomaisten mukaan.

Teerapongin äiti, rouva Wandee Lamlua, 47, kertoi Prasartin poliisille: "Naapurimme kertoivat meille, että he haissivat jotain erittäin pahaa, kuten kuollut eläin talomme varastohuoneesta. Soitin alueelle pelastustyöntekijät ja he löysivät verijälkiä ja hiuksia varastohuoneen edestä ennen ruumiin löytämistä."

Teerapong Lamlua, 32 / MGR Online

”Lapseni oli pitkäaikaisessa suhteessa venäläisen miehen kanssa. Asuimme eri taloissa. Lapseni nähtiin viimeksi 22. toukokuutand tämän vuoden. Luulin kuitenkin, että pariskunta matkusti yhdessä Ubon Ratchathanissa, eivätkä pariskunnan säännölliset matkat olleet epätavallisia, joten emme pitäneet lapseni kadonneen. Wandee selitti

Prasartin poliisi on jatkanut tutkintaa yhdessä maahanmuuttoviranomaisten kanssa. Lopulta he pidättivät epäillyn Pattayan alueella viime yönä (15th), Jomtien Beachin peitepoliisin avustuksella, joka tunnistettiin venäläiseksi mieheksi, 31. Hänet vietiin takaisin Suriniin lisätutkimuksia varten. Joidenkin raporttien mukaan epäilty on liettualainen tai hänellä saattaa olla kaksoispassi.

Epäilty oli tutkintaviranomaisten mukaan jäljitetty matkapuhelimen signaalilla ja hänen liikkeensä tallennettiin myös CCTV:lle. Epäilty oli jättänyt vuokra-autonsa linja-autoasemalle Surinissa ja matkustanut bussilla Rayongiin ja matkalla sitten Pattayaan.

Epäilty, jonka koko nimeä lainvalvontaviranomaiset eivät julkistaneet, ei heti antanut lausuntoa lehdistölle.

Pariskunta oli ollut yhdessä noin kuusi kuukautta ja miehen kerrotaan oleskelleet uhrin luona heidän kotonaan viikon ajan Prasartissa ennen tapausta.

Teerapongin rakas pitbull oli myös kadoksissa, Wandee lisäsi, ja Prasartin poliisi uskoo, että myös koira on murhattu ja etsivät kiinteistöstä merkkejä mahdollisesti haudatusta koirasta.

TPN toimittaa lisää päivityksiä tästä kehitystarinasta, kun ne tulevat saataville.

KUVA: Dao Ped Cheak

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.