PÄIVITYS: 12-vuotiaan tytön, jonka väitetään loukkaantuneen pakotetussa kouluharjoituksessa, vanhemmat tapaavat syytetyn opettajan ratkaistakseen kiistan Sri Rachassa

Sri Racha, Chonburi -

 12-vuotiaan loukkaantuneen tytön vanhemmat tapasivat kiistan ratkaisemiseksi syytetyn opettajan, joka loukkasi häntä tekemällä luokkaryhmärangaistuksena 60 kyykkyhyppyä. Opettaja kuulemma hoitaisi sairaalalaskun.

Edellinen tarinamme:

Eräs vanhempi nosti syytteen naisopettajaa vastaan, koska hänen väitettiin joutuneen sairaalaan heidän 12-vuotiaan tyttärensä rankaisemalla häntä tekemällä 60 kyykkyhyppyä.

Päivitetty tarina:

12-vuotias tyttö (nimi salattu alaikäisenä) kertoi tänään 10. kesäkuuta tapauksesta, joka johti hänen sairaalahoitoon. Hänen mukaansa naisopettaja, jonka nimeä myös salattiin osana vanhempien ja opettajan välistä vireillä olevaa sopimusta, havaitsi, että jotkut oppilaat (kuudesluokkalaiset) rikkoivat kynän ja roiskuivat mustetta opettajan pöydälle luokkahuoneessa. kepponen. Tämän jälkeen opettaja pyysi vastuuhenkilöä nostamaan kätensä, mutta kukaan ei tehnyt sitä, mikä suututti opettajan. Tämän seurauksena opettaja rankaisi koko luokkaa pakottamalla heidät tekemään 50 kyykkyhyppyä, tyttö kertoi.

Kyykkyhyppy on versio hyppytakista, joka suoritetaan kyykkyasennosta, toteaa TPN-media.

Tytön mukaan opettaja lisäsi myöhemmin vielä 60 kyykkyhyppyä, koska syyllinen vastusti edelleen vastuun ottamista. Koulun jälkeen tyttö meni kotiin ja huomasi, että hänen jalkansa kipeivät edelleen ja että hänellä oli korkea kuume, joten hän pyysi vanhempiaan viemään hänet sairaalaan ja päätyi viipymään siellä kuusi päivää. 

Isä ja äiti Surat Pri-Udom ja Potjaman Pathumnangsri tapasivat syytetyn opettajan ja koulun johtajan Udon Phaksuwanin ratkaistakseen riidan. Opettajan kerrottiin myönsi, ettei hän ollut tietoinen tytöllä olevista sairauksista ja synnynnäisestä sairaudesta, ja lupasi hoitaa kaikki taloudelliset ongelmat. Tyttö halusi kuitenkin vaihtaa koulua, mutta ei perheensä taloudellisen tilanteen vuoksi voinut. 

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.