Vanhempi nostaa syytteen Sri Racha -opettajaa vastaan, koska hänen väitetään aiheuttaneen 12-vuotiaan tyttärensä sairaalahoitoon pakotettuaan tämän suorittamaan 60 kyykkyhyppyä rangaistuksena

Sri Racha, Chonburi -

Vanhempi nosti syytteen naisopettajaa vastaan, koska hänen väitettiin joutuneen heidän 12-vuotiaan tyttärensä sairaalaan, kun hän oli rankaisenut häntä tekemällä 60 kyykkyä hyppää.

12-vuotiaan koulutytön vanhempi meni eilen 8. kesäkuuta Sri Rachan poliisiasemalle nostaakseen syytteen naisopettajaa vastaan, joka väitti joutuneen heidän tyttärensä sairaalaan pakottamalla hänet tekemään 60 kyykkyhyppyä (istuminen ja hyppääminen). hyppäävä tunkki) rangaistuksena. Isän todistuksen mukaan tyttö oli sairaanhoidossa kuusi päivää ja kotiutettiin 31. toukokuuta.

36-vuotias isä Surat Pri-Udom kertoi lehdistölle, että hän nosti syytteen naispuolista opettajaa, Panidaa (lainvalvontaviranomaisten sukunimi salassa), hänen väitetystä tyttärensä vahingoittamisesta. Hänen mukaansa opettaja rankaisi koko kuudennen luokan luokkaa, mukaan lukien hänen tyttärensä, tekemällä 60 kyykkyhyppyä havaittuaan, että joku oli roiskunut nestemäistä mustetta opettajan pöydälle, mahdollisesti pilkuna.

"Tyttäreni (nimi salattu, koska hän oli alaikäinen) kärsi erittäin pahasta kuumeesta ja jalkakivuista. Hän oli sairaalassa kuusi päivää", isä kertoi.

- Tytön 40-vuotias äiti Potjaman Pathumnangsri kertoi lehdistölle, ettei hän ollut koskaan uskonut, että joku, jolle hän uskoi tyttärensä, vahingoittaisi häntä näin. Opettajan tulee osoittaa myötätuntoa lasten pahennusta kohtaan, ei vihaa, äiti sanoi surullisesti.
Aluksi Sri Rachan poliisi kutsui syytetyn opettajan kuulusteltavaksi, jotta se olisi oikeudenmukaista molempien osapuolten kannalta. Pakkoharjoituksesta oli vuotanut video myös sosiaalisessa mediassa, jossa se herätti merkittävää keskustelua, enimmäkseen negatiivista opettajaa kohtaan.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.