Perävaunu kaatuu ja kaataa soraa Chonburi-tien poikki

KUVA: Wisarn Sangjaroen / Top News

Chonburi -

Rekka-auto kaatui ennen kuin se levisi soraa tien poikki Mueang Chonburin alueella.

Mueang Chonburin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta kello 10 tänä aamuna (00. kesäkuuta) ohitustiellä Nong Maidangin osa-alueella.

Pelastustyöntekijät saapuivat paikalle ja löysivät tieltä kaatuneen perävaunun. Soraa löytyi hajallaan tieltä. Kuljettaja, joka tunnistettiin vain herraksi Su, 30, oli paikalla odottamassa viranomaisia.

Todistaja, joka antoi lehdistölle vain etunimensä Mr. Wat, 49, kertoi TPN-medialle "Ajoin kuorma-auton takana, joka ajoi suurella nopeudella ennen kuin kuorma-auto menetti ajoneuvonsa hallinnan."

Sillä välin herra Su kertoi viranomaisille: "En ajanut nopeasti. Menetin hallinnan, koska yritin välttää lava-autoa."

Mueang Chonburin poliisi kuitenkin tarkistaa kuorma-auton nopeuden ennen onnettomuutta GPS-laitteesta, joka oli asennettu trukkiin yrityksen vaatimuksena.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.