Walking Streetin yöelämän toimijat kehottavat viranomaisia ​​jatkamaan keskeneräisiä tien korjauksia mahdollisimman pian

Walking Street, Pattaya -

Walking Streetin yöelämän toimijat kokoontuivat keskustelemaan keskeneräisistä tieremonteista maailmankuululla kadullaan ja kehottivat asianomaisia ​​viranomaisia ​​jatkamaan työtä ja saattamaan työt päätökseen mahdollisimman pian.

Pattaya Walking Street Business Associationin puheenjohtaja Narit Petcharat kokoontui muiden toimijoiden kanssa Pattaya King Seafood -ravintolaan Walking Streetillä tänään, 8. kesäkuuta, keskustelemaan keskeneräisistä tienkorjaustöistä valmistautuakseen odotettavissa oleviin saapuviin turistiaalloisiin rajarajoitusten ja Covid19:n vuoksi. säännöt helpottavat edelleen.


Presidentin mukaan suurin osa sekä lyhyisiin että pitkiin majoittuvista turisteista on ollut tähän mennessä ilahtunut Walking Streetin yöelämän palveluista, lukuun ottamatta päällysteiden ja teiden päällystämättömiä kohtia sekä katuvalojen riittämättömyyttä. Presidentti sanoi, että nämä asiat aiheuttivat haittaa asiakkaille ja että hän pelkäsi, että ne voivat pilata Walking Streetin maineen.


Lisäksi hän kertoi kokouksessa nähneensä merkittävän intialaisten turistien harppauksen Walking Streetillä, mikä hänen mukaansa herätti kadun uudelleen henkiin sen jälkeen, kun se suljettiin turisteilta. Presidentti huomautti myös, että jotkut ajoneuvot ajoivat edelleen kadulle säännöllisesti, mikä saattaa vaarantaa turistit, joten hän kehotti Pattayan poliisia ryhtymään toimenpiteisiin.


Lopuksi Narit kehotti asianomaisia ​​viranomaisia ​​jatkamaan keskeneräisiä hankkeitaan mahdollisimman pikaisesti matkailijoiden valitusten tyydyttämiseksi ja Walking Streetin maineen säilyttämiseksi.

Viranomaiset ovat aiemmin sanoneet odottavansa Walking Streetin tien korjauksen valmistuvan elokuuhun mennessä, mutta kadun toimijat haluavat nopeampaa liikkumista.

Yksi projektin valmistumista hidastanut seikka on, että Pattayalla ei edelleenkään ole virallista pormestaria edellisten vaalien äänestysongelmien vuoksi. Asianomaisten äänestyspaikkojen oli määrä palata äänestyspaikoille tänä sunnuntaina, 12. kesäkuuta, toivottavasti korjaamaan tämän asian.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Tarvitsetko Covid-19-/matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.