Intialaiset sijoittuivat ykköseksi Pattayalle saapuvien kansainvälisten turistien määrässä, sanoo Chonburi Tourism and Sports Authority.

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Pattaya -

  Intiaanit ovat syrjäyttäneet kiinalaiset Pattayalle saapuvien kansainvälisten matkailijoiden joukossa, sanoo Chonburi Tourism and Sports Authority.

Ms Ampai Sakdanukuljit Sliwinski, matkailu- ja urheiluvirkamies, totesi tänään, 26. toukokuuta, Pattaya Business and Tourism Associationin (PBTA) kuukausittaisessa kokouksessa Shambhala Hotel Pattayassa, että 91,823 4,216 turistia on saapunut Chonburiin äskettäin. Huhtikuussa viisi suurinta turistia olivat Intiasta (1,627 1,007), Isosta-Britanniasta (946 940), Japanista (XNUMX XNUMX), Koreasta (XNUMX) ja Saksasta (XNUMX). 

Koska Test and Go poistettiin 1. toukokuuta, tämä määrä on vain kasvanut, kokouksen mukaan Intia johtaa tietä. Tarkat tulokset ovat saatavilla ensi kuussa.

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Rouva Ampai sanoi, että intialaiset turistit ovat ohittaneet kiinalaiset turistit, koska Kiina ei ole vielä poistanut valtakunnallista rajoitustaan, jotta sen kansalaiset voisivat matkustaa ulkomaille muuhun kuin liiketoimintaan. Kiina jatkaa tällä hetkellä "nolla Covid" -politiikkaa.

KUVA: บริษัท โสภณ เคเบิ้ล ที.วี.และสื่อะสื่อะสื่อษษัท

Lisäksi Ampai ehdotti Thailand Passin poistamista, jotta tietyt vierailijaryhmät, jotka eivät ole saaneet rokotusta tai täydellistä rokotusta, pääsisivät maahan esittämällä ammattimainen ATK- tai RT-PCR-testitulos 72 tunnin kuluessa lähdöstä. 

Thailand Passin keventämistä odotetaan edelleen kesäkuussa, TPN media huomauttaa.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Tarvitsetko Covid-19-/matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!     

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.