PÄIVITYS: Poliisi vapautti eilen illalla 37-vuotiaan epäillyn, joka pahoinpiteli venäläistä turistia Pattayassa, koska uhrin todistus puuttui

Nong Pruen osapiiri, Bang Lamung, Chonburi -

Poliisi vapautti eilen venäläisen naisturistin raa'asta pahoinpitelystä epäillyn 37-vuotiaan miehen, koska uhri ei pystynyt antamaan positiivista todistusta.

Edellinen tarinamme:

37-vuotias mies, jota epäillään julmasta pahoinpitelystä venäläistä naisturistia vastaan, joka lenkkeili Mabprachanin tekojärvellä 18. toukokuuta, antautui Nong Pruen poliisiasemalla ja tunnusti rikoksen.

Päivitetty tarina:

37-vuotias miespuolinen epäilty Kantheepob Thanachotsomboon, jonka väitettiin seuranneen uhria ajoneuvollaan säiliölle, kutsuttiin Nong Pruen poliisiasemalle eilen 20. toukokuuta kuulemaan syytteitä. Poliisi kuitenkin vapautti hänet piakkoin, koska uhri ei tiettävästi pystynyt antamaan positiivista todistusta tai tunnistamaan epäiltyä.

Nongpruen poliisi kertoi paikallisille tiedotusvälineille, että he eivät voineet antaa pidätysmääräystä ilman positiivista todistusta uhrilta, joka oli edelleen toipumassa traumaattisesta kokemuksesta, joten heidän täytyi päästää epäilty mennä.

Poliisin raportin mukaan epäilty myönsi pahoinpitelyn, mutta väitti olevansa stressaantunut henkilökohtaisista perhesuhteistaan ​​ja velkastaan ​​ja halusi purkaa sen jonkun päälle, mikä oli ristiriidassa poliisin alkuperäisen seksuaalisen väkivallan oletuksen kanssa.     

Nong Pruen poliisi kuitenkin vahvisti odottavansa uhrin toipumista paremmin kuullakseen todistuksensa saadakseen epäillyn oikeusjärjestelmään. Nongpruen poliisin mukaan tapaus ei voinut mennä Thaimaan oikeusjärjestelmän läpi ilman uhrin todistusta.

TPN-media antaa lisätietoja, kun ne tulevat saataville.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.