PÄIVITYS: 37-vuotias epäilty raa'asta pahoinpitelystä venäläistä naisturistia vastaan ​​Pattayassa tunnustaa rikoksensa

Nong Pruen osapiiri, Bang Lamung, Chonburi -

37-vuotiasta miestä epäillään julmasta pahoinpitelystä venäläistä naisturistia vastaan, joka lenkkeili Mabprachan säiliön kerrottiin antautuneen Nong Pruen poliisiasemalle ja tunnusti rikoksen.

Edellinen tarinamme:

Naispuolista venäläistä turistia pahoinpideltiin julmasti lenkkeillessä Mabprachanin tekojärvellä Pattayan alueella

 

Päivitetty tarina:

Tänään, 20. toukokuuta, Pol. Eversti Pitchaya Khiaopleng ja oikeuslääketieteellinen ryhmä keräsivät todisteita uhrilta ja pyysivät pidätysmääräystä 37-vuotiaalle epäillylle.

Nongpruen poliisipäällikön Damrong Iampairoten mukaan valvontakamera tallensi epäilyttävän auton, joka seurasi uhria salaa tämän lenkkeiltäessä, ja ajoi sitten pois, ennen kuin uhri ilmestyi uudelleen videolle 12 minuuttia myöhemmin ja pyysi apua laupiaalta samarialaiselta.

Nong Pruen poliisi tunnisti ajoneuvon ja painosti epäiltyä, jonka nimi paljastettiin myöhemmin Kantheepob Thanachotsomboonina, 37, antautumaan Nong Pruen poliisiasemalle, jossa hänen kerrottiin myöntävän rikoksen. Nongpruen poliisin mukaan rikoksen tarkoitus ei ollut ryöstö vaan seksuaalinen väkivalta, vaikka uhri onnistui taistelemaan hyökkääjää vastaan.

Oikeuslääketieteellinen ryhmä keräsi epäillyn DNA:n ja mahdolliset todisteet ajoneuvon sisältä vastaamaan uhrin ruumiista löytyneitä todisteita. Poliisin mukaan he valmistautuvat pyytämään Pattayan provinssin tuomioistuimelta pidätysmääräystä fyysisen pahoinpitelyn ja sopimattomien tekojen vuoksi ja pitävät myöhemmin virallisen lehdistötilaisuuden.

Pol everstiluutnantti Pitchaya Khiaopleng paljasti, että uhri on paranemassa ja on palannut malttinsa. Hän ei kuitenkaan vieläkään pysty muistamaan suurta osaa kauheasta tapauksesta, ja lääketieteen ammattilaiset valvovat häntä tarkasti. Hänen uskotaan taisteleneen Kantheepobia vastaan ​​ennen avun hakemista.

TPN-media antaa lisätietoja, kun ne tulevat saataville.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.