Loei kuvernööri määrää kiireellisen tutkimuksen sen jälkeen, kun hiljattain pidätetty ja takuita vastaan ​​ulostetta syövä kulttijohtaja nimeltä The Father of All Gods aikoo avata uuden toimiston

Loei -

Loein kuvernööri Chaithawat Niamsiri määräsi kiireellisen tutkimuksen maakunnassa saatuaan tiedon, että äskettäin vapautettu kulttijohtaja aikoi perustaa uuden pyhän toimiston tuottaakseen "luonnollisia" lääkkeitä ulosteista, syljestä, limasta ja virtsasta.

74-vuotias kulttijohtaja, joka myöhemmin tunnistettiin Tawee Nanlaksi, pidätettiin dramaattisessa ratsiassa sunnuntaina. kerrottiin tarjonneen outoja lääketieteellisiä hoitoja, jotka sisälsivät ulosteiden syömisen sekä virtsan ja liman juomisen. Hänet vietiin kuulusteltavaksi ja häntä syytettiin useista rikoksista, kuten hätäasetuksen rikkomisesta, joka kieltää Covid-19:n vuoksi hyväksymättömät joukkokokoontumiset, ja hänet vapautettiin seuraavana päivänä. Hänen omaiselta löytyi myös useita ruumiita.

Kuvernöörin määräys tuli kuitenkin sen jälkeen, kun Facebook-tili, jonka uskottiin kuuluvan yhdelle hänen seuraajistaan, kirjoitti verkossa tilan, että "Kaikkien jumalien isä", Taween titteli, koska hän uskoo olevansa kaikkien menneiden ja nykyisten jumalien isä, ja joukko hänen seuraajiaan oli matkalla Pha Nok Khaoon Loein maakuntaan perustaakseen uuden toimiston, tällä kertaa lailliselle maalle.

Verkkolausunnon mukaan ihmisen ulosteista, syljestä, limasta ja virtsasta valmistettua "luonnollista" lääkettä kuitenkin tuotetaan edelleen. "Isä" myy myös paljon kesytettyjä riisinkeksejä ja chilitahnoja edistääkseen paikallista taloutta.

Kuvernööri Chaithawat määräsi sitten välittömästi Phu Kraduengin piiripäällikön ja Pha Nok Khaon alueesta vastuussa olevat paikallisviranomaiset tarkastamaan tarkasti ja seuraamaan pyhän viran uudelleen perustamista, jotta voidaan estää erilaisten terveyteen liittyvien lakien rikkominen.

Kaikkien jumalien Isä pysyy vapaana takuita vastaan ​​lehdistön ajan.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

 

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.