Mies, joka väittää olevansa kaikkien jumalien isä, pidätettiin Chaiyaphumissa, koska viranomaisten mukaan tarjosi outoja lääkehoitoja

Chaiyaphum -

Thaimaan viranomaisten kulttijohtajaksi kuvailtu mies, joka väitti olevansa kaikkien jumalien isä kaikissa uskonnoissa, pidätettiin hänen asuinpaikassaan Chaiyaphumin provinssin Khon Sanin alueella tehdyssä hyökkäyksessä sunnuntaina 8. toukokuuta sen jälkeen, kun kerrotaan pakottavan seuraajansa syömään ulosteita ja juomaan virtsaa ja limaa parannuskeinona useisiin sairauksiin.

Ratsiassa paikan päällä arkuista löydettiin 11 ruumista. Henkinen johtaja, joka oli iäkäs mies, jolla oli pitkät harmaat hiukset ja parta, kertoi viranomaisille, että he odottavat pääsyä taivaaseen. Vain viisi ruumiista tunnistettiin kuolintodistuksella. Miehen laillista nimeä ei heti julkistettu.

"Kaikkien jumalien isä" vietiin välittömästi läheiselle poliisiasemalle. Prosessi oli kuitenkin kaoottinen, kun joukko hänen seuraajiaan, joiden lukumäärä oli noin viisikymmentä, yritti estää poliiseja viemästä häntä pois. Aluksi kultin johtajaa syytettiin julkisen maan tunkeutumisesta (koska hänen asuinpaikkansa sijaitsi julkisella alueella), laittoman lääkärikeskuksen järjestämisestä ja hätäasetuksen rikkomisesta joukkokokousten järjestämisessä.

Chaiyaphumin kuvernööri Kraisorn Kongchalad paljasti, että mies oli hoitanut paikallisia asukkaita neljän vuoden ajan kelpaamattomilla hoidoilla sairauksien parantamiseksi. Kraisorn sanoi, että viranomaisten oli pidätettävä hänet, ennen kuin paikallisten uskovien määrä lisääntyy.

Tapaus on levinnyt Thaimaan sosiaalisessa mediassa herättäen tänä aamuna laajaa keskustelua ja kiinnittäen huomiota maaseudun lääketieteellisiin käytäntöihin ja niin sanottuihin shamaaneihin Thaimaassa.

Kuva: Dailynews

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.