PÄIVITYS: Entinen poikaystävä, joka uhkasi 18-vuotiasta tyttöä aseen luovuttamisella Pattayan poliisiasemalla, sanoo, että ase oli lelu-BB-ase

Pattaya -

Miehen, joka räikeästi osoitti aseella 18-vuotiaan tytön kasvoja kohti, kerrottiin antautuneen Pattayan poliisiasemalle.

Ensin edellinen tarina viitteeksi: 

Mies osoitti räikeästi aseella 18-vuotiasta ex-tyttöystävää julkisesti useiden silminnäkijöiden kanssa Pattayan alueella

18-vuotias nainen oli kauhuissaan, kun hänen entinen poikaystävänsä osoitti räikeästi aseella häntä kasvoihin julkisesti useiden silminnäkijöiden kanssa. Bang Lamungissa viime maanantaina, Toukokuuta 9th.

Päivitetty tarina:

Kello 5.30 eilen, 10. toukokuuta, Pattayan poliisiaseman komentaja Kunlachart Kunlachai paljasti TPN:n toimittajille, että Pattayan poliisi ei jättänyt huomiotta tätä pelottavaa tapausta ja jäljitti epäiltyä koko yön ajan, kunnes epäilty, joka tunnistettiin myöhemmin Chanat Naknil, 25 , Nakhon Ratchasiman maakunnasta luovutti lopulta itsensä Pattayan poliisiasemalle poliisin painostuksen vuoksi. Hän toi myös BB-aseen, jota hän väitti käyttäneensä uhkaamaan tyttöä, jonka hän sanoi olevan hänen entinen tyttöystävänsä.

Chanat todisti, että hän ajoi ympäriinsä, kun hän törmäsi tytön vahingossa. Ase oli itse asiassa BB-ase, joka kuului hänen lapsenlapselleen, joten hän osoitti sitä häntä, tarkoituksenaan oli vain pelotella häntä, eikä uskonut tilanteen kärjistyvän tai sen pelottavan lähellä olevia sivullisia ja jalankulkijoita.

Chanat odotti uusia oikeuskäsittelyjä lehdistön ajan. Isännöitsijä Kunlachart Kunlachai kertoi TPN:n toimittajille, että poliisi kiinnitti erityistä huomiota ampuma-asetapahtumiin 22. toukokuuta pidettävien Pattayan pormestarivaalien vuoksi.     

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.