Mies osoitti räikeästi aseella 18-vuotiasta ex-tyttöystävää julkisesti useiden silminnäkijöiden kanssa Pattayan alueella

Bang Lamung -

18-vuotias nainen oli kauhuissaan sen jälkeen, kun hänen entinen poikaystävänsä osoitti räikeästi aseella hänen kasvojaan julkisesti useiden silminnäkijöiden kanssa Bang Lamungissa.    

Noin klo 11.30 eilen, 9. toukokuuta, Pol. Everstiluutnantti Sonthaya Khansap vastaanotti raportin naisesta, jota uhkasi tuliaseella Soi Arunothaissa Pattayassa Nong Pruen osa-alueella Bang Lamungissa Chonburissa. 

Uhrin 22-vuotias sisar Rungrujie U. ja 18-vuotias tyttö, jonka nimeä ei ole kerrottu perheväkivaltaa käsittelevän toimitukseksemme mukaan, olivat edelleen peloissaan poliisin saapuessa paikalle.

Heidän lausuntonsa mukaan tytön entinen poikaystävä seurasi heitä moottoripyörällä ennen kuin pysäytti heidät ja osoitti aseella tytön kasvoja yrittäessään muistuttaa tyttöä heidän henkilökohtaisesta historiastaan. Tyttö pyysi häntä lopettamaan, mutta hän suuttui ja alkoi heiluttaa aseella ohikulkijan suuntaan. Sitten hän pakeni moottoripyörällään, kun hän huomasi, että joku soitti poliisille. Tapaus herätti pelkoa useissa silminnäkijöissä. Pattayan poliisiaseman poliisit pyysivät jo turvamateriaalia jäljittääkseen epäillyn, joka pysyi lehdistön ajan vapaana.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.