Thaimaan kuumimmat uutiset viime viikolta: Poliisi, joka tappoi syytteen saaneen naislääkärin, Japanin pääministeri Thaimaassa ja paljon muuta

KUVA: Thairath

Tässä on katsaus alkuun KANSALLINEN tarinoita, jotka Pattaya News/TPN National -joukkueemme on valinnut viime viikolta, huhtikuun 25. ja 1. toukokuuta välisenä aikana, ja joitain kommentteja. Niillä ei ole erityistä tärkeyttä, mutta ne on lueteltu julkaisupäivän mukaisessa järjestyksessä.

KUVA: Thaipost

1. Poliisi, joka törmäsi moottoripyörällään ja tappoi nuoren lääkärin Bangkokin suojatiellä, tuomittiin vuodeksi ja 15 päiväksi vankeuteen

Oikeuden päätös noin vuoden vankeusrangaistuksesta upseerille oli herättänyt julkista tyytymättömyyttä. Vuoden ja 15 päivän vankeusrangaistuksen ja 4,000 XNUMX bahtin sakon myötä monet ihmiset sosiaalisessa mediassa pitivät rangaistusta liian kevyenä kuolemaan johtaneeseen onnettomuuteen. Lisäksi yhdeksän syytettä vastaan ​​nostettu poliisi vapautettiin takuusta 200,000 XNUMX hänen isänsä ja hänen poliisivalvojansa takuita koskevan pyynnön jälkeen, mikä sai lisää julkisia kysymyksiä rikostuomioistuimelle, erityisesti Thaimaan oikeusjärjestelmälle.

Poliisi, joka törmäsi moottoripyörällään ja tappoi nuoren lääkärin Bangkokin suojatiellä, tuomittiin vuodeksi ja 15 päiväksi vankeuteen

2. Kuusi epäiltyä kuuluisan thaimaalaisen näyttelijän kuolemaan johtaneeseen tapaukseen syytetään "kuoleman aiheuttaneesta piittaamattomuudesta", Nonthaburin poliisi raportoi

Thaimaan poliisi päätti Dtangmon (englanniksi vesimeloni) kuolemaan johtaneen tapauksen tutkinnan tiistaina. Ruumiinavaus osoitti, että näyttelijän kuolinsyy oli hukkuminen, mutta viranomaiset eivät suoraan vahvistaneet, oliko kyseessä murha vai onnettomuus, vaan totesivat vain, että tapaus johtui "piimittomuudesta". Kaikkia veneen matkustajia ja omistajia syytettiin kuolemaan johtaneesta piittaamattomuudesta, josta uhkaa jopa 10 vuoden vankeusrangaistus ja 200,000 XNUMX bahtin sakko.

Nonthaburin poliisi raportoi, että kuusi epäiltyä kuuluisan thaimaalaisen näyttelijän kuolemaan johtaneesta tapauksesta saa syytteen "kuoleman aiheuttaneesta piittaamattomuudesta"

3. Japanin pääministeri viralliselle vierailulle Thaimaahan ja tapaa Thaimaan pääministerin ensi viikolla

Japanin pääministerin Fumio Kishidan odotetaan vierailevan Thaimaassa ja tapaavan Thaimaan pääministerin Prayut Chan-O'Chan 1.-2. toukokuuta. Tämä on ensimmäinen pääministeritapaaminen Thaimaassa yhdeksään vuoteen Shinzo Aben viimeisimmän vierailun jälkeen vuonna 2013. Hallitushuoneen mukaan he keskustelevat yhteiskunnallisten ja poliittisten näkökohtien kehityksestä sekä maiden välisten suhteiden vahvistamisesta. . Ei kerrota, aikovatko he käsitellä useita sosiaalisia kysymyksiä Thaimaassa, kuten demokratiaa kannattavia mielenosoittajia.

Japanin pääministeri tulee viralliselle vierailulle Thaimaahan ja tapaa Thaimaan pääministerin ensi viikolla

Ja siinä kaikki tälle viikolle. Kiitos kuten aina, että luit Pattaya News / TPN News!

Psst… haluatko nähdä lisää? Katso TikTok täältä

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.