Poliisi, joka törmäsi moottoripyörällään ja tappoi nuoren lääkärin Bangkokin suojatiellä, tuomittiin vuodeksi ja 15 päiväksi vankeuteen

KUVA: Thairath

Bangkok -

Rikostuomioistuin on tänään, 25. huhtikuuta, tuominnut poliisin, joka törmäsi naislääkäri Waraluck "Doctor Kratai" Supwatjariyakuliin tammikuussa ja tappoi sen, vuoden ja 15 päivän vankeusrangaistukseen ja 4,000 XNUMX bahtin sakkoon.

Poliisikorpraali Norawit Buadok sai yhdeksän syytteen törmäsi ja tappoi jalankulkijan, joka käveli suojatien yli Phya Thai Roadilla Bangkokissa tammikuun 21. päivänä.

Syytteet sisältävät 1.) kuoleman aiheuttaneen holtittoman ajon; 2.) moottoripyörän ajaminen ilman rekisterikilpiä; 3.) ajoneuvon ajaminen ilman vuosittaista veroa; 4.) moottoripyörän ajaminen ilman vakuutusta; 5.) keskeneräisen ajoneuvon ajaminen (ei takapeiliä); 6.) Ei aja tien vasemmalla puolella lähellä kävelytietä; 7.) Nopeusrajoituksen rikkominen; 8.) Ajaminen välittämättä muiden turvallisuudesta, ja 9.) Ajaminen noudattamatta tiellä olevia kylttejä (ei pysäyttänyt ajoneuvoaan suojatielle).

Norawit saapui rikostuomioistuimeen istuntoihin tänä aamuna. Oikeus tuomitsi poliisin 2 vuoden ja 30 päivän vankeusrangaistukseen ja 8,000 1 bahtin sakkoon. Syytetty kuitenkin myönsi syyllisyytensä. Tästä syystä tuomiot alennettiin 15 vuoden ja 4,000 päivän kokonaisvankeuteen ilman ehdonalaisuutta ja XNUMX XNUMX bahtin sakkoon.

Tänä iltapäivänä tuomioistuin oli myöntänyt entiselle poliisille takuita vakuudeksi 200,000 XNUMX hänen isänsä ja hänen poliisivalvojansa takauspyynnön jälkeen.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.