Thaimaalainen lääkäri kuoli traagisesti kuolemaan johtaneessa risteyksessä perjantaina, moottoripyöräilijä tunnistettiin tänään poliisiksi ja häntä syytetään holtittomasta ajamisesta

Bangkok -

Nuori thaimaalainen naislääkäri kuoli traagisesti joutuessaan törmättyä poliisin kuljettamaan isoon pyörään kävellessään suojatien yli Bhumirajanagarindra Kidney Institute -sairaalan edessä Phya Thai Roadilla Bangkokissa perjantaina 21. tammikuuta.

Uhri, Waraluck Supwatjariyakul, lääkäri Chulalongkorn Eye Centerissä oftalmologian osastolla, oli menettänyt pulssinsa tapahtumapaikalla, ennen kuin hänet julistettiin kuolleeksi pian sen jälkeen kello 3. Epäillyn kerrottiin myös poistuneen onnettomuuspaikalta jalkaisin, mikä johti laajaan tarkasteluun ja vihaan Thaimaan sosiaalisessa mediassa.

Tämän jälkeen Bangkokin poliisi tarkasti läheisen CCTV:n, joka osoitti hetken, jolloin lääkäri oli ylittämässä suojatietä ja oli saavuttamassa loppua, kun Ducati-moottoripyöräilijä ajoi suurella nopeudella ja osui suoraan jalankulkijaan. Ducati-moottoripyörä liukui sitten yli 5 metrin päähän tapahtumapaikalta.

Hänen esimiehensä, kenraalimajuri Nakarin Sukonthawit, Metropolitan Police Bureaun suojelu- ja väkivalvontaosaston komentaja, tunnisti myöhemmin ratsastajan poliisikorpraali Norawit Buadokiksi, ja hän loukkaantui lievästi useilla haavoilla ja naarmuilla. Phayathain poliisin mukaan Norawit myönsi syytteen holtittomasta ajamisesta, joka aiheutti kuoleman tapahtumapäivästä lähtien, ja väitti, että hän ajoi suurella nopeudella. Norawit loukkaantui vain lievästi ja joutui sairaalaan onnettomuuden jälkeen. Phayathain poliisi ilmoitti myös, että alkoholi ei heidän mukaansa ollut osatekijä onnettomuudessa.

Hän on myös tiettävästi myöntänyt syytteet moottoripyörän ajamisesta ilman rekisterikilveä, moottoripyörällä ajamisesta vasemmalla kaistalla ja tiellä olevien opasteiden noudattamatta jättämisestä (ei pysäyttänyt ajoneuvoaan ylitystielle), mikä rikkoo maaliikennelakia ja moottoripyörällä ajamisesta maksamatta vuosiveroa, mikä rikkoo ajoneuvolakia.

Norawit vapautettiin ilman vakuuksia, koska hän poliisin mukaan antautui ja ilmeisesti esitti ensisijaisen osoitteensa. Phayathain poliisi sanoi kuitenkin jatkavansa tutkintaa kerätäkseen lisätodisteita ja vaativansa oikeudenmukaista syytteeseenpanoa uhria ja hänen perhettään koskevissa syytöksissä.

Thaimaan sosiaalisessa mediassa on tänään ilmaistu laajaa raivoa ja vihaa, ja monet uskovat, että Norawitille pitäisi saada paljon vakavammat syytteet. Kenraalimajuri Nakarin Sukonthawit ja Bangkokin poliisi ilmoittivat, että tapaus käsitellään avoimesti ja vakavasti ilman suosimista. Myös nettimiehet tarkastelivat tätä lausuntoa.

Tapaus on myös herättänyt uutta keskustelua liikennesäännöistä ja ylipäänsä Thaimaan ylityksistä.

Pattaya News/TPN National haluaa ilmaista osanottonsa uhrin omaisille.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.