Thaimaan digitaalitalous- ja yhteiskuntaministeri kehottaa asiaan liittyviä viranomaisia ​​tarkistamaan sähkösavukkeiden kieltoa Thaimaassa

Bangkok -

Digitaalisen talouden ja yhteiskunnan (DES) ministeri Chaiwut Thanakmanusorn kehotti Thaimaan tupakkavalvontakomiteaa harkitsemaan uudelleen sähkösavukkeiden maahantuonti- ja myyntikieltoa perustelemalla sitä, että ihmisten pitäisi olla vapaasti valittavissa.

Ministeri totesi Associated Pressille tänään 29. huhtikuuta, että sähkösavukkeiden myynti tulisi laillistaa verojen asianmukaisen perimisen vuoksi. Nykyään tupakoitsijat ostivat sitä laittomasti verkosta, joka oli helposti löydettävissä miltä tahansa suositulta sosiaalisen median alustalta.

Chaiwut jatkoi, että sähkösavukkeiden myynnin 100-prosenttinen kieltäminen ei ole ratkaisu sosiaaliseen kontekstiin ja rajoittaisi useiden tutkimusten mukaan myös sellaisten ihmisten oikeuksia ja vaatimuksia, jotka haluavat tavallista savuketta vähemmän haitallisen vaihtoehdon.

”Olen todella sitä mieltä, että komitean pitäisi laillistaa ja sisällyttää sähkösavukkeet samaan kuntoon kuin tavalliset savukkeet. Mainoksia tulee joko valvoa tai kieltää. Verkkokauppa pitäisi kieltää. Se olisi ehdottomasti parempi kuin nimenomaisesti ja laittomasti salakuljetettu ja myyty maanalaisilla markkinoilla. Olin myös oppinut, että sähkötupakkaa ei voitu kieltää tai poistaa ollenkaan”, hän lisäsi.

Tästä syystä ministeri oli vaatinut tupakkavalvontakomiteaa harkitsemaan uudelleen tukeaan sähkösavukkeiden maahantuontia ja myyntiä vastaan ​​ja kehottanut sitä tutkimaan perusteellisesti kansainvälistä tutkimusta, koska hän uskoi, että tieteelliseen tutkimukseen ja teknologiseen näyttöön perustuva valvontapolitiikka olisi pätevä. hyödyllinen monin tavoin, erityisesti vähentämällä terveyshaittoja sekä tupakoitsijoille että suurelle yleisölle. Laillistaminen voisi myös suojata nuoria pääsemästä tuotteisiin digitaalisten kanavien kautta ilman valvontaa, hänen lausunnon mukaan.

Tämä tapahtuu, vaikka Thaimaan kansanterveysministeri on vastustanut voimakkaasti höyrystystuotteiden laillistamista Thaimaassa, johti TÄMÄN artikkeliin ja höyrystystä edistävien ryhmien seurantaan aiemmin tässä kuussa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

 

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.