Pattayan poliisi päättää korjata liikenneongelmia Soi Buakhaossa

Pattaya -

  Pattayan liikennepoliisi yrittää ratkaista liikenneongelmia Soi Buakhaossa Pattayalla paikallisten valittaneiden yli vuoden ajan. Kansainvälisten vierailijoiden maahantulorajoitusten helpotessa 1. toukokuuta asukkaat ovat lisänneet valituksiaan ja huoliaan siitä, että alueesta voi muodostua suuri liikenneruuhka.

Paikalliset ovat valittaneet useaan otteeseen, että moottoripyöriä on pysäköity molemmille puolille tietä Soi Buakhaossa, erityisesti "Tree Town" -torialueen ympäristössä, mikä aiheuttaa liikenneongelmia, koska liikenne on erittäin hidasta. Ongelma on kestänyt paikallisten asukkaiden mukaan vuoden, mutta on pahentunut viime aikoina useiden tekijöiden vuoksi:

  1.  Turistien ja kävelyliikenteen määrä lisääntyy erityisesti Tree Townin markkina-alueen ympäristössä. Tämä sisältää päihtyneet paikalliset ja turistit, jotka kävelevät kadulla myöhään illalla.
  2.  Ihmiset eivät noudata liikennesääntöjä ja pysäköivät moottoripyöränsä molemmille puolille tietä, mikä rajoittaa liikenteen sujuvuutta.
  3. Baht-bussit (songtaews) pysähtyvät asiakkaita varten hyväksymättömillä pysäkeillä, mikä viivästyttää liikennettä.
  4. Pysäytysmerkkien/liikennevalojen puute useissa suurissa risteyksissä, kuten Soi Diana ja Soi Chiayapoon, mikä aiheuttaa varmuuskopioita ja viiveitä.
  5. Moottoripyörätaksinkuljettajat ovat lisääntyneet alueella ja pystyttäneet seisokkeja alueille, joihin ajoneuvoliikenteen tulisi mahtua.
  6. Ruokakärryt pysäköitynä niille ei ole osoitetuille alueille ja hidastavat liikennettä.

Everstiluutnantti Arus Sapanonin johtama Pattayan liikennepoliisin ryhmä meni Soi Buakhaoon keskiviikko-iltana 27. huhtikuuta klo 9 tarkastamaan ongelmia ja pohtimaan mahdollisia ratkaisuja.

Everstiluutnantti Arusin mukaan moottoripyöriä löydettiin pysäköitynä tien varrelta yli 50 metrin matkalta, myös paikoilla, joita ei ollut varattu pysäköintiin. Taksimoottoripyöriä oli pysäköity tielle seisoineen, mikä kapenee tiestä.

Everstiluutnantti Arus puhui henkilökunnan ja vartijoiden kanssa Tree Townin torilla sekä taksimoottoripyöräilijöiden kanssa Soi Buakhaossa. Everstiluutnantti Arus kertoi TPN-medialle: ”Aluksi asiakkaiden tulee pysäköidä moottoripyöränsä torin alueelle. Tämä on heidän turvallisuutensa vuoksi ja liikenneongelmien ratkaisemiseksi. Aiomme rajoittaa pysäköintiä Soi Buakhaolla torin edessä parantaaksemme liikenteen sujuvuutta.

"Soi Buakhaon sulkeminen ajoneuvoliikenteeltä yöllä LK Metron ja Tree Townin ympärillä ei ole toteuttamiskelpoinen vaihtoehto useista syistä, kuten jotkut ovat ehdottaneet verkossa. Otamme palautteen alueen paikallisilta yrittäjiltä ja lainvalvontaviranomaisilta ja esittelemme ne uudelle pormestarille, kun hänet valitaan, joka on 22. toukokuuta. Tässä vaiheessa alueelle voidaan laatia pidemmän aikavälin pysyvä liikennesuunnitelma, joka hyödyttää kaikkia osapuolia ilman, että se haittaa ajoneuvoliikennettä. Jotkut asiat, kuten moottoripyörien pysäköinnin pysäyttäminen Tree Townin edessä ja tiukemmat säännöt moottoripyörätaksinkuljettajille, aloitamme kuitenkin välittömästi." Everstiluutnantti Arus päätti.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.