Sadat duriaanit hajallaan unisen lava-auton kuljettajan kaatuttua Ban Buengissa

KUVA: .naewna

Chonburi -

Sadat duriaanit, joiden arvo on yli 500,000 25 bahtia, hajallaan tienvarsilla sen jälkeen, kun lava-auto kaatui Ban Buengin alueella eilen aamulla (XNUMX. huhtikuuta).th).

Chonburin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta numerolla 344 tiellä Ban Buengissa. He saapuivat paikalle ja löysivät tien varresta kaatuneen upouuden pakettiauton. Henkilövahinkoja ei kuitenkaan raportoitu. Satoja durianeja löydettiin hajallaan lähistöltä.

Noutoauton kuljettaja, herra Anurak Jaetae, 30, kertoi Chonburin poliisille: "Olin kuljettamassa 3.5 tonnia durianeja, joiden arvo oli noin 525,000 XNUMX bahtia Chanthaburista Narathiwatiin (Etelä-Thaimaa)."

”Kun saavuin paikalle, nukahdin rattiin, ennen kuin lava-autoni putosi tieltä ja kaatui. Onneksi en loukkaantunut, vaikka tuotteelleni tuli huomattavia vaurioita.”

Chonburin poliisi on toistaiseksi kieltäytynyt nostamasta syytteitä tapauksesta.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.