Nuori mies hukkuu etsiessään kuoria Chonburista

Chonburi -

Nuori mies, joka etsi kuoria säiliöstä Ko Chanin alueella, hukkui viime viikonloppuna.

Ko Chanin poliisille ilmoitettiin tapahtumasta Ko Chanin altaalla sijaitsevalla tekoaltaalla. Pelastussukeltajat saapuivat paikalle, ja Udon Thanista kotoisin olevan Kikit Krajangthinin, 33, ruumiin löytäminen kesti noin tunnin.

Hänen ystävänsä Bula Pungam, 53, kertoi TPN:n toimittajille: ”Etsimme vedestä kuoria. Ämpäri, johon laitoimme kuoria, alkoi kellua poispäin meistä. Likit seurasi ämpäriä, ennen kuin hänestä tuli heikko eikä pystynyt jatkamaan uintia. Yritin auttaa, mutta en pystynyt tukemaan häntä ja uin takaisin maihin ennen kuin huusin apua, mutta oli liian myöhäistä."

Ko Chanin poliisi kertoi TPN:n toimittajille, että Bulan lausunto vaikutti oikealta, vaikka Kikitin ruumiille suoritettaisiin seurantatutkimus.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.