Pattayan poliisin asuntolassa syttyy tulipalo, joka huolestuttaa asukkaita

Pattaya -

  Varhain aamulla tulipalo vaurioitti naispoliisin huonetta Pattayan poliisin asuntolassa eilen aamulla (22.nd).

Palomiehet saivat ilmoituksen palosta kello 4 Pattayan poliisin asuntolassa lähellä Pattaya Beach Roadia, poliisiaseman takana osoitteessa Soi 00 ja vastapäätä Central Pattana -ostoskeskusta.

Palomiehet useilla paloautoilla ja Pattaya News -tiimi saapuivat paikalle havaitsemaan, että rakennuksesta tuli paljon savua. Asuntolassa asuneet poliisit käyttivät sammuttimia palon sammuttamiseen ennen kuin palokunta saapui paikalle.

Palo vaurioitti pahoin naispoliisin huonetta, jonka nimeä lainvalvontaviranomaiset salasivat. Myös ylijännitesuojalla ladattu matkapuhelin, tietoliikennekeskus ja akku vaurioituivat.

Pattayan poliisi uskoo tässä vaiheessa, että palo sai alkunsa ylijännitesuojan sähköoikosulusta, ennen kuin se levisi nopeasti huoneeseen. Palo saatiin onneksi sammutettua nopeasti, sillä asuntolassa asuu kymmeniä nuorempia poliiseja ja se on suunnilleen Pattayan poliisiaseman takaosassa.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.