Hänen kuninkaallinen korkeutensa prinsessa Chulabhorn vierailee eläinlääkintäyksikössä Sattahipissa rokottamassa eläimiä ja avustamassa vapaaehtoistyössä

Chonburi - 

Eilen, 20. huhtikuuta, Hänen kuninkaallinen korkeutensa prinsessa Chulabhorn Krom Phra Srisavangavadhana vieraili Chulabhornin vapaaehtoisyksikössä Sattahipin alueella Chonburissa eilen 20. huhtikuuta tutkiakseen ja rokottaakseen eläimiä henkilökohtaisesti.

Tässä yhteydessä hän lahjoitti myös 100 annosta rabiesrokotteita ja 100 pussia eläinruokaa kulkukoirille Chonburin kuvernöörille Phakhathorn Thienchaille.

Sitten hänen kuninkaallinen korkeutensa prinsessa tervehti vapaaehtoisia eläinlääkäreitä ja kansalaisia, jotka toivat lemmikkinsä hoitoon kohottaakseen mielialaansa ja osallistumalla 12 koiran sterilointiin auttamalla koirien nukutuksessa ja tarkkailemalla tarkasti niiden pulssia, hengitystiheyttä ja verenpainetta, mikä johti turvallinen ja luotettava toiminta.

Raporttien mukaan hänen kuninkaallinen korkeutensa prinsessa aikoi suorittaa tehtävän ehkäistä raivotautia Chonburin alueella, mikä on ollut hänen tavoitteensa pitkään. Monet asiaankuuluvat organisaatiot ovat liittyneet tähän tehtävään tarjotakseen raivotautirokotteita ja sterilointipalveluita eläimille Chonburissa sekä kouluttaakseen asukkaita raivotaudin vaaroista ja siitä, kuinka sitä voidaan välttää. Tähän mennessä 384 kissaa ja koiraa on saanut rokotuksen ja 181 on steriloitu äskettäin Chonburissa.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tiesitkö, että tarjoamme lemmikkivakuutuksia yhteistyökumppaneidemme kautta? Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.