Haluatko huolehtia lemmikistäsi asianmukaisella vakuutuksella Thaimaassa? Tässä on loistava vaihtoehto!

Thaimaa-

  Omistatko tai aiotteko omistaa lemmikin Thaimaassa?

Monet tietävät, mutta harvat ovat tietoisia mahdollisista vakuutusvaihtoehdoista, eivätkä halua joutua yllättäviin laskuihin eläinlääkäreissä tai sairaaloissa, jos heidän rakkaansa lemmikkinsä sairastuu tai sairastuu.

Meiltä kysytään säännöllisesti lemmikkieläinten vakuutusvaihtoehdoista, ja siksi meillä on sinulle, lukijoillemme, luettava vaihtoehto.

Masii Group/Thai Viwat Insurance tarjoaa edullisia kattavia vakuutusvaihtoehtoja lukijoillemme, niille, jotka tarvitsevat sitä mahdolliselle tulevalle Thaimaan matkalle.

  Jos haluat lisätietoja, napsauta tästä. Muuta englanninkieliset lukijamme kieleksi englanniksi, oikeassa yläkulmassa.

Tai täytä alla oleva yhteydenottolomake:

Vastuuvapauslauseke: Masii/Thai Viwat Insurance on TPN Nationalista erillinen taho, joka ei omista tai hallinnoi niitä, ja heidän suunnitelmiaan koskevat kysymykset tai huolenaiheet tulee osoittaa heille, ei TPN-medialle. Napsauttamalla yllä olevaa linkkiä siirryt kolmannen osapuolen verkkosivustolle. TPN National pysyy puolueettomana ja neutraalina lukijoiden ostoihin ja päätöksiin liittyvien tärkeiden päätösten suhteen ja esittää tämän suunnitelman yksinkertaisesti vaihtoehtona lukijoillemme.

Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/