Mango-tahmea riisin myynti kaksinkertaistui Pattayalla thaimaalaisen räppäri Millin esiintymisen jälkeen Coachella-lavalla

Pattaya –

 Mangotahmean riisin myynti kasvoi merkittävästi Pattayassa paikallisten ravintolayritysten omistajien mukaan sen jälkeen, kun nuori thaimaalainen räppäri Milli esiintyi ja söi sen samanaikaisesti Coachella-lavalla aiemmin tällä viikolla, mikä sai sosiaalisessa mediassa laajaa kiitosta.

Osana esitystä, Milli eli Danupha Khanatheeraku nähtiin syömässä mangotahmeaa riisiä maailman tunnetuimmalla musiikkifestivaaleilla Coachella Valley Music and Arts Festivalilla, joka inspiroi thaimaalaista sosiaalista mediaa ja nousi yhdeksi tämän hetken kuumimmista aiheista. Pattayalla mango-tahmea riisikojut alkoivat joutua merkittävästi ulkomaalaisten, thaimaalaisten ja ruokatoimittajien joukkoon viimeisen kahden päivän aikana, 18. ja 19. huhtikuuta, hänen suorituksensa todennäköisenä seurauksena.

Rasita Ruamsuk, "Jae Noi" -nimisen mango-tahtautuvan riisikojun omistaja, paljasti TPN-toimittajillemme, että hän oli iloinen nähdessään mango-tahmean riisin maailmankuulun ja kehui Milliä thaimaalaisen keittiön mainostamisesta maailmanlaajuiselle yleisölle. Hän sanoi, että Covid-19 oli vaikuttanut pahoin hänen myyntiinsä, mutta viime aikoina se parani niin paljon, että hänen oli ostettava huomattavasti enemmän ainesosia. Rasita kertoi haluavansa kiittää Milliä eri puolilla maata toimivien mangotahmeiden riisinmyyjien puolesta siitä, että hän teki mangotahmerasta riisiä jälleen suosituksi ja auttoi lisäämään myyntiään. Hän kutsui myös tahmean riisin kokeilemisesta kiinnostuneita vierailemaan kioskillaan vastapäätä Kasikorn Bankia Central Pattaya Roadilla klo 07.00–80. Se oli vain XNUMX bahtia, ja sen voitiin tilata myös ruoan toimituksella.

Katso lisätietoa mango- ja tahmeasta riisistä ja Milli/Soft Powerista katsomalla alla olevaa videoamme:

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!    

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.