PÄIVITYS: Udon Thanista löydettiin koditon nainen, joka levisi virukselle seisoessaan oudosti paikallaan tuntikausia Pattayalla

Pattaya, Udon Thani, Thaimaa –

  Kodittoman naisen, joka oli aiemmin levinnyt Tiktokiin, koska se seisoi oudosti paikallaan tuntikausia Pattayalla, havaittiin muuttaneen Udon Thaniin (Thaimaan koillisosassa).

Ensin edellinen tarinamme:

Koditon nainen Pattayassa, joka levisi Tiktokissa seisoessaan oudosti paikallaan tuntikausia yöllä, sai apua toimivaltaisilta viranomaisilta 5. huhtikuutath, 2022.

Tiktokilla leviävä pattayalainen koditon nainen saa apua Chonburin sosiaalityöntekijöiltä

Päivitetty tarina:

Nainen on nyt kotikaupungissaan Baan Dungissa, Udon Thanissa (Thaimaan koillisosassa). Hänet on kuitenkin jälleen kerran nähty seisovan täysin paikallaan tuntikausia lähiseudulla, myös teiden keskellä, Baan Dungin asukkaiden takia.

Kakkrapan Chuaput, piirin hallintopäällikkö, kertoi Associated Thai Pressille: "Naista hoidettiin paikallisessa sairaalassa sen jälkeen, kun Pattayan viranomaiset auttoivat häntä ottamaan yhteyttä sukulaisiinsa. Hänet vietiin takaisin kotikaupunkiinsa, missä hän nyt asuu sukulaistensa luona. Psykiatri suoritti hänelle arvioinnin ja totesi, että hän oli henkisesti terve, tiedostava ja tietoinen, vaikka hänellä oli tapana seistä pitkiä aikoja paikallaan julkisilla alueilla.

Hänen veljentyttärensä, joka pyysi tiedotusvälineiden nimeämättä jättämistä, totesi: "Tätini oli tavallinen nainen, kunnes hänen äitinsä kuoli monta vuotta sitten. Kolme vuotta sitten kerrottiin, että hänen sisarensa miehensä raiskasi hänet. Sen jälkeen hän alkoi seisoa paikallaan pitkiä aikoja. Teimme ilmoituksen poliisille ja raiskauksesta epäilty tuomittiin kahdeksi vuodeksi vankeuteen. Hän kuitenkin vapautettiin viime vuonna."

Naisen perheenjäsenet ovat ilmoittaneet yrittävänsä auttaa häntä, mutta heillä on rajalliset varat ja he ovat ottaneet yhteyttä muihin sukulaisiin Bangkokissa lisäapua varten.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Onko sinulla yleisiä uutisvinkkejä, lehdistötiedotteita, kysymyksiä, kommentteja jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.