Pattayan pormestariehdokas Sakchai Taenghor auttaa Nakluassa liikenneonnettomuuteen joutuneita kansalaisia

Pattaya -

  Eilen, 18. huhtikuuta, Mr. Sakchai Taenghor, itsenäinen ehdokas Pattayan pormestariksi, kerrottiin auttavan kahta loukkaantunutta kansalaista heidän moottoripyöränsä kaatuttua keskelle tietä.

Mr. Sakchai oli matkalla takaisin Songkranin juhlimisesta perinteisessä seremoniassa muiden paikallisten kansalaisten kanssa aamulla, noin klo 10, kun hän näki onnettomuuden Wat Sawang Fahin liikenneristeyksessä Nakluassa. Näytti siltä, ​​että moottoripyörä putosi vahingossa keskelle tietä ja loukkaantui törmäyksessä sekä ajajan että matkustajan.

Sakchai avasi sitten hätävalot varoittaakseen muita ratsastajia onnettomuudesta ja antoi ensiapua loukkaantuneille ennen kuin hän otti yhteyttä pelastajiin. Loukkaantuneet kuljetettiin läheiseen sairaalaan ja he saivat hoitoa.

Sakchai sanoi sivullisille toivovansa, että jokainen hyvä kansalainen auttaisi apua tarvitsevia.

Pattayan pormestarin vaalit järjestetään 22. toukokuuta, toteaa TPN.

Lisätietoja Sakchaista, klikkaa tästä saadaksesi aiheeseen liittyvän kattavuuden.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.