Pattayan pormestarin riippumaton ehdokas Sakchai Taenghor esittelee pormestarin politiikkansa, kohokohtia ovat matkailu ja avoimuus

Pattaya, Chonburi -

Itsenäinen Pattayan pormestariehdokas ja entinen piiri Sherrif Sakchai Taenghor esitteli "4 muutosta, 10 rakennusta yhdelle kestävälle kaupungille" -politiikkansa Pattayan pormestariehdokkuuteen tänään 1. huhtikuuta 2.

Kohokohtia olivat Sakchain lupaus palauttaa kaupungin erityinen hallinnollinen itsehallintoasema, joka keskeytettiin Covid-19:n vuoksi, mikä mahdollistaa matkailun kannalta tärkeiden yöelämän ja viihdepaikkojen laillisen ja myöhemmän avaamisen sekä matkailun ja avoimuuden pääpaino.

Pormestariehdokas, jonka äänestysluku on kaksi ja joka kilpailee ainoana riippumattomana pormestarina, ilmoitti tänään 2. huhtikuuta tärkeimmät kampanjapolitiikkansa, että hän tekisi Pattayasta kestävän kaupungin iskulauseella "4 muutosta, 10 rakennusta 1 kestävälle". Kaupunki".

Hänen lausuntonsa mukaan "4 muutosta" sisältää: Muutos 1: Kaiken Pattayan kaupungintalon esittämän on oltava näkyvää, rehellistä, avointa, läpinäkyvää ja tarkistettavissa; Muutos 2: Vaatii yksinoikeudellisia lakeja ja säännöksiä kriisien ratkaisemiseksi, koska Pattaya on erikoishallittu kaupunki (Pattayan kaupungin on palautettava tällä hetkellä keskeytetty erityishallintoalueen asema, Sinchai sanoo, että se keskeytettiin hätäasetuksen nojalla Covid19:n vuoksi); Muutos 3: Kaupungintalon yhden luukun palvelun uusi ulottuvuus; Muutos 4: Kielto ulkomaisille yrittäjille, jotka harjoittivat liiketoimintaa vain hyötyäkseen Pattayan väestöstä hämärien hankkeiden kautta.

"10 rakennusta" sisältää: Rakennus 1: Pattayan pyrkimys tulla Thaimaan ja Aasian alueen ykköskohteeksi kotimaan talouden elvyttämiseksi; Rakennus 2: Rakennus Pattaya Citylle lääketieteen keskukseksi ja laajemmalle lääketieteelliselle matkailulle; Rakennus 3: Pattayan pormestari toimimaan "kaupungin myyjänä" edistämään ja vahvistamaan kotimaan taloutta; Rakennus 4: Yhteisön hyvinvointirahaston käyttöönotto ihmisten elämänlaadun parantamiseksi 2 miljoonalla bahtilla/yhteisö;

Rakennus 5: "Turvavyöhykkeen" järjestely lapsille ja alaikäisille; Rakennus 6: "Päivähoito" tukemaan vanhusten elämää; Rakenne 7: Vuosittainen terveystarkastus ja seuranta; Rakennus 8: Pattayan kaupungin koulut, jotka on rakennettu kansainvälisen standardin mukaisesti; Rakennus 9: Kaupungin ympäristösuunnittelu ja kunnallistekniikka sekä; Rakenne 10: Smart City Pattayan esittely "digitaalikaupungiksi".

Sakchai sanoi lehdistölle tänään: "Haluaisin pyytää kaikkia Pattayan veljiä ja sisaria, jotka haluavat muutoksia, luottamaan (minun) menemään töihin ja ratkaisemaan erilaisia ​​ongelmia. Uskon, että nykyään vanhemmilla, sisaruksilla, ihmisillä on tarpeeksi tietoa saadakseen lisää tietoa. Uskon, että tietoni ja kykyni voisivat auttaa Pattayan kansalaista päättämään, ketä äänestää vaalipäivänä luottavaisin mielin.

Sakchai, Banglamungin entinen piiripäällikkö (Sherrif), juoksee itsenäisenä, toisin kuin kolme pääkilpailijaansa We Love Pattaya-, Progressive- ja Ruam Jai -ryhmissä. Sakchai on palkittu erinomaisella virkamiehellä, osavaltion hallinto-osastolla ja Waen Phet District Sheriff Award -palkinnolla, ja hänen viimeinen tehtävänsä ennen eläkkeelle siirtymistä oli entinen osavaltion hallintoministeriön apulaispääjohtaja.

Entisenä piiripäällikkönä Sakchai valvoi useita suuria rikos- ja siivouskampanjoita Pattayassa. Merkittävimmät olivat shishan tukahduttaminen eri puolilla kaupunkia (joka on laitonta Thaimaassa) ja rikollisuuteen epäiltyjen transsukupuolisten prostituoitujen tiukempi valvonta.

Kuva: Matichon

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

 

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.