35-vuotias mies pidätettiin Pattayalla epäiltynä pankkitilin avaamisesta järjestäytyneille petosryhmille

Pattaya -

35-vuotias mies on pidätetty Pattayalla, koska hän oli avannut pankkitilejä henkilöryhmille, joiden kerrottiin suorittaneen järjestäytynyttä petosta LINE:n ja muiden sovellusten kautta.

Eilen (16th), Chonburin turistipoliisin ryhmä pidätti Sakchai Lachongin, 35, Soi Buakhaon alueella.

Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun Rayongin maakunnan tuomioistuin oli antanut hänelle pidätysmääräyksen väitetyistä tietokonelain rikkomuksista petoksista.

Pidätys seuraa sen jälkeen, kun Rayongin poliisille ilmoitettiin nimettömästä vihjeestä, jonka mukaan Sakchai oli avannut pankkitilejä henkilöille, joiden väitettiin osallistuneen erilaisiin petoksiin ja vääriin sijoituksiin, minkä ansiosta epäillyt saivat kerätä rahaa uhreilta.

Sakchai myönsi Chonburin turistipoliisille: ”Olen pidätysmääräyksen mukainen henkilö. Sain lähes 10,000 XNUMX bahtia pankkitilin avaamisesta. Luulin kuitenkin vain auttavani ihmisiä avaamaan pankkitilin hyvänä kansalaisena, koska he (järjestäytynyt petosryhmä) väittivät, että heillä oli ongelmia sen tekemisessä. Minulla ei ollut aavistustakaan, että tiliä käytettiin rikoksiin, ja teen yhteistyötä poliisin kanssa.

Sakchai vietiin Nong Grabin poliisiasemalle Rayongissa lisätoimia varten. Chonburin provinssin poliisin kerrotaan työskentelevän järjestäytyneen petosryhmän jäljittämiseksi, vaikka kaikki epäillyt eivät välttämättä ole paikallisella alueella tai edes maassa. Väitetyt huijaukset ovat erilaisia, mutta monet sisältävät pienten summien "sijoittamista" pienillä palkkioilla erilaisten LINE-ryhmien ja sovellusten kautta. Lopulta uhri on vakuuttunut tallettamaan suuren summan suurta palkkiota varten. Tässä vaiheessa epäillyt kuitenkin lopettavat yhteydenpidon uhriin.

Nong Grabin poliisi ei heti vastannut TPN-median kysymykseen siitä, uskoivatko he Sakchain tarinan, ettei hän tiennyt, mihin pankkitilejä käytettiin.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2022!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.