Thaimaan kuumimmat uutiset viime viikolta: Songkranilla ei sallita roiskeita vettä, uusia saapumistoimenpiteitä toteutettu ja paljon muuta

KUVA: Prachachat

  Tässä on katsaus alkuun KANSALLINEN tarinoita, jotka Pattaya News/TPN National -joukkueemme on valinnut viime viikolta, maaliskuun 28. ja huhtikuun 3. päivän välisenä aikana, ja joitain kommentteja. Niillä ei ole erityistä merkitystä, mutta ne on listattu julkaisupäivän mukaisessa järjestyksessä.

1. Useat viranomaiset vahvistavat, että vesiroiskeet eivät ole sallittuja Bangkokissa Songkranin aikana tänä vuonna

Nyt on virallista ja sekä Bangkokin tartuntatautikomitean että kansanterveysministerin vahvistama, että julkisia vesi-/vaahtoroiskeita ei järjestetä Bangkokissa eikä niinkään muissa maakunnissa koko maassa vielä vuoteen. Molemmat osastot sanoivat, että juhla oli mahdoton, koska Covid-19:n leviäminen oli edelleen suuri huolenaihe. Ministeri Anutin pyysi yleisöä odottamaan vielä vuoden, vaikka hän oli jo antanut vastaavan lausunnon viimeisen kahden vuoden aikana. Tämä on kolmas vuosi peräkkäin Songkranin kuivana Covid-19-rajoitusten vuoksi.

Useat viranomaiset vahvistavat, että vesiroiskeet eivät ole sallittuja Bangkokissa Songkranin aikana tänä vuonna

2. Päivitetyt toimenpiteet Thaimaan kuningaskuntaan saapumiseksi julkistettiin 1. huhtikuuta alkaen

Huhtikuun alku merkitsee hieman lievennettyjä toimenpiteitä kansainvälisille saapujille, koska RT-PCR-negatiivisia tuloksia ei vaadittu 72 tunnin sisällä Thaimaahan lähdöstä. Mutta muuten useimmat vaatimukset pysyivät samoina, mukaan lukien Thailand Pass -rekisteröinti, yhden yön oleskelu SHA++-hotellissa jne.

Päivitetyt toimenpiteet Thaimaan kuningaskuntaan saapumiselle julkistettiin 1. huhtikuuta alkaen

3. Thaimaan poliisi varoittaa ei-hyväksyttävistä kepposista ja vitseistä aprillipäivänä

Thaimaan poliisi ei kuitenkaan leikannut vitsejä, sillä he varoittivat yleisöä välttämään "arkaluonteisia aiheita" pilaillessaan ja vitsissä sosiaalisessa mediassa aprillipäivänä viime perjantaina. Siitä voidaan tuomita 5 vuoden vankeusrangaistus tai sadan tuhannen bahtin sakko.

Thaimaan poliisi varoittaa ei-hyväksyttävistä kepposista ja vitseistä aprillipäivänä

Ja siinä kaikki tälle viikolle. Kiitos kuten aina, että luit Pattaya News / TPN News!

Psst… haluatko nähdä lisää? Katso TikTok täältä

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.