Useat viranomaiset vahvistavat, että vesiroiskeet eivät ole sallittuja Bangkokissa Songkranin aikana tänä vuonna

Bangkok -

Songkranilla ei ole tänä vuonna vesiroiskeita Bangkokissa, useat viranomaiset vahvistivat tänään, 28. maaliskuuta.

Tohtori Suthat Chottanapund, osaston kaupunkitautien torjunta- ja ehkäisyinstituutin johtaja, kertoi Associated Pressille tänä iltapäivänä pääkaupungin Songkrania koskevista määräyksistä ja säännöistä, että Center for Covid-19 Situation Administration (CCSA) -komitea oli keskustellut Asiaa tänään ja viimeistellisi ne ja laadittaisiin toimenpiteiksi Bangkokin tautikomitean kanssa.

Hän kuitenkin korosti, että keskusteluista huolimatta vesi/vaahtoroiskeet ja vastaavat juhlat ovat edelleen kiellettyjä Songkranissa tänä vuonna.

”Toimenpiteet eivät olleet vielä täysin valmiita, mutta ne olisivat lievempiä. Veden roiskuminen ei kuitenkaan ollut sallittua. Alkoholin nauttimisesta ei vielä keskusteltu, mutta sitä luultavasti lievennettäisiin. Alkoholin juomiseen kokoontuminen oli edelleen riski, ja asiasta oli sekä positiivisia että negatiivisia kommentteja. Lopulta viranomaiset voivat sallia juomisen SHA+ -laitoksessa, mutta kokoontumista ja juomista ei ehkä suositella", johtaja sanoi.

Tohtori Suthat Chottanapund

Myös kansanterveysministeri Anutin Charnvirakul vahvisti vesiroisketoiminnan kiellon ja kehotti yleisöä odottamaan vielä vuoden, koska maa lähestyy suunnitelmaa kutsua tautia endeemiseksi.

Hän sanoi: ”Meidän on silti vähennettävä Covid-19:n leviämisen riskiä mahdollisimman monelta kannalta. Veden kerääminen ja roiskuminen Songkran-juhlaa varten oli edelleen riski, joten odota vuosi, kun työskentelimme kutsuaksemme Covid-19:ää endeemiseksi… Ja kun se on saatu päätökseen, monia toimenpiteitä ja määräyksiä kevennetään.”

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.