Reader Talkback -tulokset: Jos sinulla olisi KOLME vinkkiä uusille entisille Pattayalle muuttaville menestyäkseen, mitkä ne olisivat?

Seuraava on eksklusiivinen viikoittainen ominaisuus, jossa kysymme lukijoiltamme uutisaiheisen kysymyksen ja annamme sinulle viikon vastata siihen eri kanavillamme. Kokoamme monipuolisen valikoiman vastauksia ja mielipiteitä esittelemään teille, arvoisat lukijamme. Tässä tulokset viimeisestä kysymyksestämme…

Viime viikolla kysyimme sinulta seuraavaa:

Jos sinulla olisi KOLME vinkkiä uusille entisille Pattayalle muuttaville menestyäkseen, mitkä ne olisivat?

Jotain kontekstia tähän kysymykseen:

Viime aikoina olemme kysyneet lukijoiltamme kysymyksiä kuten MIKSI he muuttivat Thaimaahan ja lisäksi MITEN he pitävät itsensä kiireisenä.

Nyt haluamme tietää, mitä vinkkejä sinulla (toivottavasti nykyisillä tai entisillä entisillä) olisi niille, jotka muuttavat, suunnittelevat muuttoa tai aikovat muuttaa Pattayaan kokopäiväisesti!

Tässä on se, mitä te, lukijamme, piti sanoa, kun toimittajamme valitsivat joitain monipuolisimpia vastauksia korostaakseen erilaisia ​​näkökulmia. Ilmeisesti wKaikkien mielipiteitä ei voi julkaista tänne, joten valitsin erilaisia ​​mielipiteitä. Kuten aina, alla olevat mielipiteet ja lausunnot ovat lukijan omia eivätkä välttämättä vastaa TPN-median mielipiteitä. Vain oikeinkirjoitukseen ja kielioppiin on tehty pieniä muutoksia:

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Steven: 1. Jätä länsimaiset arvosi etuovelle.
2. Jos aiot joskus hankkia thaimaalaisen GF:n, älä etsi baarista tai hieronnasta.
3. Jos saavut aikeesi ostaa huoneisto, vuokraa se vähintään 6 kuukaudeksi ja tee due diligence

-=-=-=-=-=-

Nuanjan-Pakkaa kevyesti ja ota mukaan vain Thaimaan käyttöön sopivat tavarat. Jätä puvut ja raskaat takit taaksesi. Muista Thaimaan jännite on 220 volttia ja ota sähkölaitteet, jotka sopivat tähän jännitteeseen. Älä tuhlaa kenkälaatikollisen asunnon vuokraamiseen. Maksa hieman enemmän mukavasta yöpymispaikasta. Ota aikaa ja ole huolellinen, jos päätät ostaa asunnon SINUN nimellesi. Vältä yrityksen reittiä.

-=-=-==-=-

Steve S-1. Jos tulet eläkkeelle, pysy eläkkeellä. Älä harrasta juoksubaareja tai kahviloita.
2. Voit vuokrata talon kaupungin laidalta. (Kävelymatkan päässä) alle premium-huoneistoon kaupungin keskustassa. Shoppaile ympäriinsä.
3. Jos etsit pitkäaikaista thaimaalaista gf:ää, vältä nuoria tyttöjä. Hae kypsämmälle naiselle, jolla on koulutus. Älä kiirehdi mitään, ota aikaa ja tee läksyjäsi.

-=-=-=–=-=-=-

Mike B-1 Älä osta taloa. 2 Älä mene naimisiin. 3 Vältä koiria. 1 ovat helppoja.

-=-=-=-==-=-=-

Stuart P-Watch ya Wallet, varo askeleesi… Älä luota keneenkään….

-=-=-=-=-==-=-=

Martin T-Jos tulet Pattayalle tienaamaan pientä omaisuutta, varmista, että tulet ison omaisuuden kanssa

-=-=-=-=-=-=-=-

Lee M-

Poistu lomatilasta nopeasti! (Kaikki kohtuudella).
Älä koskaan lainaa rahaa kenellekään.
Harrastukset, kuntoilu (sen sijaan, että käyt baarissa joka päivä)
-=-=-=-=-=-==-=-
Pat A - Älä kuuntele negatiivisia kommentteja, se on loistava paikka olla.
-=-==-=-=-=-=-=-=-

Peter S - Älä tuhlaa rahojasi yrittäessäsi tehdä vaikutuksen tyttöihin. Älä rakenna taloa Isaaniin ja eristäydy. Älä juo joka päivä, vaan etsi muita harrastuksia. Vältä negatiivisia ihmisiä, useimmat ovat verkossa, katso joitain viestejä yllä

-=-=-=-=-=-=-=-=-

Anthony A-

1) pysy "matalalla profiililla"
2) Vältä maanmiehiäsi
3) pysy sinkkuna: tuore kukka joka päivä on halvempaa ja turvallisempaa

-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Oywind-Jos otat pois kolme asiaa, oluen, tytöt ja tupakoinnin. sinä pystyt siihen. Mutta sitten se ei ole kovin hauskaa.

-=-=-=-=-=-=-=-

Merkitse S-Työstele kuukauden budjettisi, puolet siitä ja yritä sitten elää sillä. Kohtaat monia yllätyksiä taloudellisesti, joita et alun perin osannut ajatella

-=-=-=-=-=-=-=-

Bryan B-

1 pysy kotona
2 mene muualle
3 Odota toinen vuosi ja yritä uudelleen.
-=-=-=-==-=-=-==-=-
Adam J (toimittaja)
1. Voit elää paljon vähemmällä kuin uskotkaan. Budjetti siihen. Et ole lomalla, vaan asut täällä.
2. Rentoudu. Muutit tänne todennäköisesti nauttiaksesi elämästä. Älä joudu ex-pattien välisiin tai verkossa oleviin pieniin riitoihin. Ole kiltti. Ole kärsivällinen. Valitse taistelusi ja omaksu Mai Pen Rai -asenne erityisesti pienten yritysten ongelmissa tai ongelmissa.
3. Poistu mukavuusalueeltasi. Pattaya on paljon enemmän kuin baareja, ja siellä on paljon tekemistä, samoin kuin kaupungin ulkopuolella noin kolmen tunnin säteellä. TUTKIA. AVAA HORISONTISI. NAUTI ELÄMÄSTÄ.

Etkö saanut tilaisuutta soittaa? Kerro meille sosiaalisen median kanavissamme, alla olevissa kommenteissa tai jos haluat kommentin yksityiseksi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com. Turvallista viikkoa ja nähdään pian!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/