Reader Talkback -tulokset: Ex-pats – miten pidät itsesi kiireisenä Pattayassa/Thaimaassa? Mitä harrastat?

Seuraavassa on eksklusiivinen viikoittainen ominaisuus, jossa kysymme lukijoiltamme uutisaiheisen kysymyksen ja annamme sinulle viikon vastata siihen eri kanavillamme. Kokoamme monipuolisen valikoiman vastauksia ja mielipiteitä esitelläksemme teille, arvoisat lukijamme. Tässä ovat viimeisimmän kysymyksemme tulokset

Viime viikolla kysyimme sinulta seuraavaa:

Ex-pats…miten pidät itsesi kiireisenä Pattayassa/Thaimaassa? Mitä harrastat?

Tämän kysymyksen taustalla oli:

Tällä viikolla siirrytään jo toista viikkoa peräkkäin eroon jakavista uutisista ja keskitymme johonkin lukijoillemme henkilökohtaisempaan.

Viime viikolla kysyimme sinulta MIKSI jäit eläkkeelle Thaimaahan. Saimme yli 200 monipuolista ja monipuolista vastausta!

 Tällä viikolla haluamme kysyä: Miten käytät aikasi? Miten pysyt kiireisenä? Mitä harrastat? mitkä ovat intohimosi?

Tässä on se, mitä te, lukijamme, piti sanoa, kun toimittajamme valitsivat joitain monipuolisimpia vastauksia korostaakseen erilaisia ​​näkökulmia. Ilmeisesti wKaikkien mielipiteitä ei voi julkaista tänne, joten valitsin erilaisia ​​mielipiteitä. Kuten aina, alla olevat mielipiteet ja lausunnot ovat lukijan omia eivätkä välttämättä vastaa TPN-median mielipiteitä. Vain oikeinkirjoitukseen ja kielioppiin on tehty pieniä muutoksia:

-=-=-=-=—-=

Robert S-

Hei uutistoimittaja

Luin juuri artikkelisi siitä, mitä teet Pattayassa. Tällä ei ehkä ole merkitystä, koska asun Phitsanulokissa, kaukana pohjoisessa. Kun tulin tänne ensimmäistä kertaa yli kymmenen vuotta sitten, kiinnostuin kuningas Naresuanista (hän ​​syntyi täällä) ja kirjoitin hänestä kirjan puhtaasti mielenkiinnosta. Siitä syntyi sarja kirjoja; The Kings of Ayutthaya (julkaisija Silkworm Books Chiang Maissa), The Kings of the Toungoo Empire ja The Kings of Angkor muiden joukossa.

Mielenkiintoista on, että sitä on lähes mahdotonta julkaista Kambodžassa ja Myanmarissa, koska tekijänoikeuslakeja pannaan täytäntöön harvoin, joten se on Amazon Kindlen itsejulkaisureitti.

Minua hämmästyttää se, kuinka vähän kiinnostusta ei vain thaimaalaisilla vaan Falangilla ole sen maan historiaa kohtaan, jossa he nyt asuvat. Elämme täällä vuosia ilman uteliaisuutta, mistä usein syytämme thaimaalaisia. Voit tarkistaa tavarani osoitteessa www.thekingsofayutthaya.com.

Kiitos käsittelyssä.

Robert Smith

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Daryl-Sinulla on kysymys, joka on lähetetty entisille Pattayalle.

Miten pidän itseni kiireisenä täällä?

2 tuntia pingistä 5 päivänä viikossa

1 tunnin uinti joka päivä

kirjan kirjoittaminen itsehallinnosta

Jatkuvaa oppimista Internetistä ja tapaamistani ihmisistä

Osallistun molempiin suuriin ex-pat-klubin kokouksiin täällä.

-=-=-=-=-=-=-=-

Paulo - Tämä kysymys hämmentää minua aina, kun se tulee esille. Tarkoitan, ymmärrän, jos harrastat laskettelua, moottorikelkkailua tai jotain sellaista. Mutta suurin osa harrastuksistasi ja harrastuksistasi, joista nautit "takaisin kotona", on myös saatavilla täällä, eikö?

-=-=-=-=-=-=-=-

Apolo E-Jog ja kävele Beach Roadilla Dusit Thanista Walking Streetin alkuun vähintään tunnin ajan edestakaisin joka päivä lomani aikana, vaikka olisin humalassa. Se ei koskaan pysähdy.

-=-=-=-=-=-=-

Gordon K-Viettyäni yli 40 vuotta merellä olen vain onnellinen makaaessani uima-altaallani joka päivä ja juoessani kylmää olutta.

-=-=-=-=-=-=-

Laurence-Pyöräily, telttailu, netissä surffailu, sijoitusten hallinta – samat kuin harrastukseni ennen muuttoa tänne.

-=-=-=-=-=-=-=

Jon W-Soita kitaraani, soita 2-vuotiaan kanssa, jooga, lue, elokuvia, katso mielenkiintoisia ruokia ruokakojuilla. Vältä kyynisiä farangeja, joilla ei ole harrastuksia tai mitään hyvää sanottavaa.

-=-=-=-=-=-=-=-

John P-Ladyboys

-=-=-=-=-=-=-=-

Guy S - Pelaa videopelejä, katselee Netflixiä, kävelee Jomtienissa aamuisin, käy Pattaya Dolphins Unitedin peleissä. Ja kaikki mukana monien oluiden juomisen yhteydessä

-=-=-=-=-=-==-=-

Alex O-Shelling bahtia vaimolle, joka luulee, että minulla on rahapuu jossain puutarhassa.

-=-=-=-=-=-=-=-

Martin B-Gym 1. asia aamulla, sitten tv ja videopelit selviämään päivän helteestä/ikävyydestä.

-=-=-=-=-=-=-=-=

Steve M-Golf, ruoka, Chuck vau, uni. Huuhtele, toista

-=-=-=-=-=-=-==-

Salcito-Pyöräily hopeajärven alueella. Spit n sahanpurukuntosali 3rd Roadilla. ispa tai soi3 saunahöyry. Osta terveellistä ruokaa markkinoilta ja isoilta c. Jos et löydä täältä harrastusta, sinulla on varhainen kuolema

-=-=-=-=-=-=-=-=-

 

Etkö saanut tilaisuutta soittaa? Kerro meille sosiaalisen median kanavissamme, alla olevissa kommenteissa tai jos haluat kommentin yksityiseksi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com. Turvallista viikkoa ja nähdään pian!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/